lauantai 16. marraskuuta 2013

Osa 5. Polte

Heippa. Onpa taas tovi vierähtänyt siitä kun viimeksi sain osan valmiiksi... Nojoo, en tiedä lukeeko näitä alkutekstejä edes kukaan. Tai jos lukee, niin huomaa varmasti että joka kerta kerron samat jutut siitä, miten hidas päivitystahti mulla on. Anyway, toivottavasti tykkäätte! :)

Lukumusiikki: Queen - Under pressure

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA: Macadamia suostui kuin suostuikin esittelemään Noran jengille. Ennen sitä Noralle piti kuitenkin tehdä perinpohjainen muodonmuutos. Tytöt kävivät H&M-liikkeessä ja ostivat Noralle uudet vaatteet. Sen jälkeen he suuntasivat Macadamian kotiin, jossa Nora tapasi Macadamian isän, Tonyn. (Tony on melkoinen naistenmies ja yritti flirttailla myös Noralle.) Macadamia loihti Noralle uuden hiustyylin ja meikin.

***

***

Häkeltynyt Nora antoi Macadamian johdattaa itsensä pois vessasta. Ulkopuolella Macadamian isä rämpytti kitaraansa keskittyneenä. Kuullessaan oven avautuvan hän räväytti silmänsä auki.

"Hei Dami, me heitetään tänään keikka. Saattaa mennä myöhään, älä odottele. Etkä sitten järjestä mitään bileitä, mä en halua tänne mitään kuolaavaa äijälaumaa paskomaan paikkoja", Tony murahti.

Macadamia pyöräytti silmiään. "Joojoo, whatever. Norakin on just lähössä."
   "Aijaa, no heippa sitten muru. Törmäillään!" Tony sanoi käännähtäen Noran puoleen ja vinkaten silmää. Nora yritti olla välittämättä tuosta inhottavasta miehestä ja käänsi katseensa häveliäästi muualle.

Ärsyyntyneenä isäänsä Macadamia veti Nora pois huoneistosta. Pian he seisoivat jälleen nuhjuisessa porraskäytävässä.
   "Eli... Millon sä esittelet mut jengille? Tänään, huomenna?" Nora kysyi innostuneena.


"Eeh... No tota.. Mä soittelen sulle. Saattaa mennä ens viikkoon. Tai myöhempäänkin", Macadamia selitti hiljaa kuulostaen jälleen epäileväiseltä. "Mutta nyt pitää mennä. Nähään taas.. joskus."
Samassa Macadamia kääntyi lähteäkseen ja katosi ovesta sisälle asuntoon. Noran hymy värähti, mutta hänen onnistui säilyttää se kävellessään portaisiin. Hän halusi uskoa, että Macadmia tosiana olisi kiireinen, ja soittaisi ensi viikolla. Kyllä hän soittaisi. Varmasti soittaisi.

***

Taksiin ei ollut varaa, joten Noran piti kävellä kaupungin halki kotiin. Kun hän pääsi perille, oli jo pimeää. Automatisoitu pihavalo syttyi, kun Nora astui oven eteen. Ovi oli lukossa, joten Noran piti kaivaa avaimet laukkunsa pohjalta. Ilta oli lämmin, mutta viileä tuuli pyyhkäisi aika ajoin kaupungin yli.


Nora pani merkille, että muuten koko talo näytti hiljaiselta ja pimeältä. Kummallista, ei Joan-täti yleensä mennyt näin aikaisin nukkumaan. Tai ehkä hän oli lähtenyt johonkin. Tavallaan Nora oli helpottunut, hän ei tiennyt miten olisi selittänyt Joan-tädille rajut meikit ja tiukat vaatteet.Keittiön pöydältä löytyi Joan-tädin kirjoittama lappu, joka kuului: Heippa, Nora! Lähdin viettämään iltaa muutaman kaverin kanssa. Tulen varmaan myöhään. Lämmitä jääkaapista ruokaa, jos tarvitsee. Vietä hauska ilta! Joan :)

Ei Noraa haitannut, että Joan-täti ilmoittamatta kaupungille. Pikemminkin Norasta tuntui helpottuneelta. Ei Joan ole mulle tilivelvollinen menoistaan. Enkä mäkään sille. Tai no olen, mutta en usko että se on yhtä ankara kuin mun vanhemmat, Nora pohti yläkerrassa putsatessaan meikkejään.

Niinpä Nora päätti viettää hauskan illan, kun sai olla yksin kotona. Vaihdettuaan yöpaidan päälleen, Nora hiippaili alakertaan ja teki itselleen ison jäätelöannoksen.


Nora avasi telkkarin ja selaili kanavia. Nyrkkeilyottelu, myöhäisillan uutiset, joku leffa, luontodokumentti, keskustelua ajankohtaisista aiheista. Hän jätti päälle sen kanavan, jossa pyöri elokuva.


Leffa oli kuitenkin tylsä ja Nora menetti mielenkiinnon hetkessä. Ainoa asia, mikä tarttui hänen mieleensä oli se, että päähenkilön nimi oli Danny. Danny...

Nora kohensi asentoaan. Niin, Danny. Nora ei edelleenkään ollut päässyt perille tunteistaan. Hän mietti kaikkea, mitä oli tapahtunut viimeisen vuorokauden aikana. Danny ja muut ryöstämässä rantakauppoja. Danny kysymässä hänen nimeään. Dannyn käsi hänen poskellaan...
  Ja sitten Macadamia. Eiväthän he oikeastaan olleet tunteneet kuin muutaman päivän. Macadamia kuului jengiin. Mutta miksi se sitten oli kokoajan niin vastahakoinen? Ja muutenkin niin... Outo. Luotaantyöntävä. Mutta silti niin puoleensavetävä.

Elokuva oli loppunut jo aikoja sitten. Nora tuijotti mustaa kuvaruutua ajatuksiinsa uppoutuneena.
   Puoleensavetävä! Dannykin oli puoleensavetävä. Koko jengi oli niin pirun puoleensavetävä! Nora ei edes tiennyt miksi halusi jengiin. Tai tiesihän. Dannyn takia. Miksi kaiken piti olla niin hankalaa?

Ajatuksiinsa sotkeutuneena Nora lopulta nukahti olohuoneen sohvalle levottomaan uneen.

***


Punaisiin korkokenkiin verhotut jalat ottivat rappusilla yhden huteran askelen. Sitten toisen...

Ei Joan kovin pahassa humalassa ollut, mutta tarpeeksi hiprakassa, että yksi epävakaa askel riitti horjuttamaan naisen tasapainon.


Lähettyvillä ei ollut mitään mistä olisi voinut ottaa kiinni. Suuntia oli vain yksi, alaspäin.

Vaimean kiljaisun ja tömähdyksen saattelemana Joan kaatui kovalle betonille. Hän rutisti silmänsä kiinni yllättävästä kivusta ja antoi säikähdyksestä kiihtyneen hengityksensä tasaantua hetken aikaa.

Hiljaa kiroillen Joan nousi seisomaan ja poimi kaatumisessa lennähtäneen laukkunsa maasta. Sillä hetkellä häntä kadutti, että oli suostunut ehdotukseen lähteä katsomaan Tony Zaloumiksen bändin, Hell's Devilsin keikkaa. Juominen olisi voinut olla hieman hillitympää siellä toisessa baarissa pelkän kaveriporukan kesken.

Mutta toisaalta, oli Joan käynyt Hell's Devilsien keikoilla ennenkin, ja tunnelma oli niillä aina yhtä.. hauska. Ehkä se johtui Tonysta. Joan tiesi kyllä tämän maineesta naistenmiehenä, mutta hitto vie, sillä miehellä oli lavakarismaa! --?


Jatkaessaan matkaa yläkertaan Joan huomasi, että Nora oli nukahtanut sohvalle.Joan ei raaskinut herättää siskontyttöään sikeästä unesta, vaan kiipesi hiljaa yläkertaan, pitäen tällä kertaa lujasti kiinni kaiteesta.
Jaksamatta ajatella enää kunnolla, Joan kiskoi pyjaman päälleen ja pyyhki nopeasti suurimman osan meikeistä. Väsyneenä hän kaatui sänkyyn jaksamatta edes kaivautua peiton alle. Jostain syystä hänen oli vaikea saada unta.

***

Viime krapulasta olikin ollut jo aikaa. Tai no toisaalta, oli Joan kokenut pahempaakin. Paljon pahempaa.

Tällä kertaa pää saisi luvan selvitä vesilasillisella. Sitten pitäisi varmaan herättää Nora, kello alkoi lähennellä jo puoltapäivää.

***

Nora ynähti ja pyyhkäisi nenäänsä unessa. Joan-tädin ääni kuului vaimeana jostain kaukaisuudesta. Ei, on niin kirkasta... Mä haluan nukkua vielä..! 

"Nukuitko hyvin?"
   Noran silmät räpsähtivät auki. Kankeasti hän nousi istuma-asentoon, hapuillen jaloillaan maasta tukea.
   "En oikeastaan. Tää sohva oli aika kova.", Nora huokaisi ja hieroi silmiään. Auringonvalo paistoi ikävästi suoraan olohuoneen ikkunasta. "Paljon kello on?"

"Kello on puoli kaksitoista. Eli kyllä sä aika pitkään ainakin nukuit epämukavasta sohvasta huolimatta", Joan-täti naurahti. "Miten sä edes päädyit tänne nukkumaan?"
   "Oho, niinpä näyttää", Norakin nauroi. "Mä katoin illalla jotain leffaa ja nukahin."
   "Aijaa. No eihän se mitään, hyvä että sait nukuttua. Sun hiukset näyttää muuten kivalta noin."
   "Kiitos", Nora hymyili. Joan-täti oli sittenkin huomannut.

***Nora oli odottanut Macadamain soittoa kolme päivää käyden kamppailua itsensä kanssa.  
    Sehän sano että saattaa mennä ens viikkoon. 
    Joo, mutta mä haluan tavata jengin heti!
    Se ei kerkeä. Sillä on muuta tekemistä. 
    Mitä tekemistä sillä nyt on? 
    Se soittaa kyllä...
    ..ehkä...

Lopulta Noran kärsimättömyys vei voiton. Hän soittaisi toiselle itse. Jännityksestä tärisevin käsin Nora näppäili Macadamian numeron. Hän saisi ehkä tavata jengin pian!

Puhelin tuuttasi pitkään. Juuri kun Nora oli aikeissa lopettaa, luuri nostettiin.
  "Haloo?"

"Hei, Nora täällä. Sä oot varmaan tosi kiireinen, kun et oo soittanu... Mutta mä vaan aattelin että.. Jos voitais vaikka tavata?"
   "Tavata?"
   "Nii, vaikka tänään."

Macadamia huokaisi. Hän arvasi, mitä Noralla oli mielessään.
   "Kuule, Nora, mä tiedän mitä sä yrität."

"No hyvä. Ei tarvi alkaa kiertelemään. No voidaanko tavata?"

"Ei, sä olet vielä valmis!"
   "Miten niin en ole valmis? Selitä mulle kerrankin!"
   "Ja..."
   "Mitä?"
   "Ja.. Musta tuntuu ettei tää olekaan hyvä idea. sä et vaan sovi jengiin, Nora, usko mua. Sun on parempi ilman niitä."
"Mitäh!? Macadamia! Sä lupasit!"
    Macadamia avasi suunsa sanoakseen jotain. Sitten kuului lyhyt huokaisu, ja linja mykistyi. Macadamia oli lopettenut puhelun.

"Haloo? Vastaa! Macadamia!" Nora huusi puhelimeen. Linja pysyi mykkänä. Lopulta Nora laski puhelimen kädestään. Se teki sen taas.

***

Seuraavina viikkoina Nora yritti useasti saada Macadamiaa kiinni. Hän tunsi syyllisyyttä, vaikka tiesi, ettei ollut tehnyt mitään väärää. Macadamia itse oli pettänyt lupauksensa ja lyönyt luurit!

Silti Norasta tuntui, että Macadamia muuttaisi mielensä, kun hän tarpeeksi monta kertaa laittaisi viestin.

***


Puhelin tuuttasi varattua. Ehkä vielä muutama vastaajaviesti, ja sitten Nora ei enää yrittäisi ottaa yhteyttä Macadamiaan.
   "Hei, minä tässä taas. Kuule..."

"...soita mulle takaisin, jooko? Mä oon pahoillani. Soita nyt vaan."
Lyhyt piippaus. "Seuraava viesti, paina yksi. Kuuntele viesti uudestaan, paina ruutu..." Macadamia kuunteli vastaajan kolkkoa ääntä vaitonaisena. Nora ei vieläkään ollut lopettanut. Se soitti joka päivä. Hitto, se tyttö on sinnikäs, Macadamia ajatteli. Ehkä pitäisi soittaa Noralle.
   Ei hän edes muistanut, miksi oli päättänyt ryhtyä niin suojelevaiseksi toista kohtaan. Eihän se Macadamialle edes kuulunut. Eihän hän ennenkään ollut välittänyt kenenkään muiden päätöksistä, vaan aina pitänyt huolen itsestään. Ja niin hän tekisi vastedeskin. Yksi lipsahdus ei haittaisi.

***Nora nypläsi hermostuneena tuolin punaista nahkaa. Macadamia oli soittanut ja sanonut tulevansa käymään iltapäivällä. Kello alkoi lähennellä kolmea. Oliko hän tulossa vai ei?
   Samassa ovikello soi.Nora hyppäsi säikähdyksestä pystyyn ja syöksyi avaamaan ovea. "Terve...", Nora sanoi hiljaa. Macadamia tervehti takaisin ja käveli tyynen rauhallisesti sisään."Vau, täälläkö sä asut?" Macadamia kysyi naurahtaen äänessään epäuskoa ja ehkä pilkahdus ivaa. Nora teeskenteli, ettei ollut kuullut sitä pilkahdusta, vaan hymyillen sanoi: "Joo, tai ainakin tän kesän. Joanin kotihan tää on..."
   "Niin tiet- Ootas, mitä? Kuka Joan?"
   "Siis... Joan Gerimont. Mun täti."
   "On- Onks Joan Gerimont sun täti?" Macadamia kysyi ja kohotti kulmiaan.
   "Joo, miten niin?" Nora kysyi hämmästyneena. Ei hän ollut olettanut Macadamian tuntevan Joan-tätiä.
   "Ei mitenkään. Tai siis, äh, sehän on melkein julkkis Hardwickin mittakaavassa."

Joan-täti ei ollut kotona, mutta Nora johdatti Macadamian silti yläkertaan omaan huoneeseensa. Macadamia istui pitkään sanomatta mitään. Nora päätti aukaista suunsa ensimmäisenä."Mä oon pahoillani", Nora sanoi, vaikkei edes tiennyt miksi.
   "Niin... Mä myös", Macadamia sanoi hitaasti ja katsoi lattiaa.
   "Oliko sulla jotain asiaa? Kun halusit tulla tänne?"Macadamia käänsi katseensa Noraan. "Ne on tänään ostarilla. Danny ja muut."

"Tarkotatko sä..?" Nora henkäisi, ja toivoi Macadamian ajattelevan samaa kuin hänkin.

"Joo, kyllä tarkotan. Me voitais nyt mennä sinne... Siis jos sä vielä haluat."
   "Tottakai mä haluan! Kiitos kiitos kiitos!" Nora huudahti.
   "Nonii. Mut et sä kyllä ton näkösenä lähe. Missä ne vaatteet on, mitkä sillon ostettiin?"

***Noin puolta tuntia myöhemmin tytöt istuivat ostarin kahvilassa. Myyjä loi heihin rikinkatkuisia silmäyksiä ilmeisesti vihaisena siitä, etteivät he olleet ostaneet mitään.
 

"Okei", Macadmia sanoi. "Tuolla ne on. Älä kato sinne! Noniin, oota nyt. Ne istuu tossa suihkulähteen luona. No nyt voit kattoo."
   Nora vilkaisi Macadamian olan yli.


Ostarissa oli jälleen hyvin autiota. Vain Dannyn jengi oli vaivautunut lähtemään kaupungille.
   "Ootsä valmis? Muista mitä mä  sanoin, älä puhu paljoa", Macadamia sanoi hiljaa. Nora nyökkäsi jännittyneenä.
He nousivat pöydästään ja lähtivät kohti muita. Jengillä näytti olevan jonkunlaienn kissta meneillään, päätellen ärtyneistä ilmeistä ja kiivaista äänistä.
Dannyn vieressä istuva blondi tyttö oli ensimmäinen, joka huomasi heidät ja syöksyi heti halaamaan Macadamiaa.
   "Vittu missä sä oot ollu!?" tyttö kiljui. "Me ei olla nähty sua tyyliin moneen viikkoon!"
   "Oli vähän kiireitä", Macadamia virnisti ja vaihtoi äkisti puheenaihetta.

"Tässä on Nora, mun.. öö, vanha kaveri San Franciscosta. Nora asuu kesän täällä", Macadamia selitti kääntyen Noran puoleen. Blondi tyttö käänsi arvioivan katseensa häneen. Muu jengi ei kiinnittänyt Noraan oikeastaan ollenkana huomiota.
   "Moi", Nora sanoi yrittäen olla kuulostamatta niin hermostuneelta kuin oli. "Mä oon siis Nora..."
Nyt muutkin huomasivat Noran ja nousivat ylös katsomaan uutta tulokasta. Blondi katsoi Noraa päästä varpaisiin ja loihti sitten kasvoilleen hunajaakin makeamman hymyn.
"Moi, mä oon Jolene", tyttö sanoi räpyttäen tekoripsiään. Hän oli kuin kuka tahansa miljoonan dollarin beibi vaaleine kiharoineen, sinisine silmineen ja ruskettuneine ihoineen.
   "Ja mä oon Danny", Danny sanoi. Tusinoittain pieniä perhosia lähti lentoon jossain Noran mahan seutuvilla. "Toi on Rob", hän jatkoi nyökäten vieressään seisovaa tummaa poikaa kohti. Rob väläytti ilkikurisen hymyn.

"Tossa on Anne, Dannyn sisko", Jolene jatkoi viitaten punapäiseen tyttöön.
   "Ja Ted, Robin veli", Danny päätti esittelykierroksen.Macadamia kääntyi Dannyn puoleen, ja he alkoivat vaihtaa jotain kuulumisia. Jolene puhutteli Noraa.
   "Hei, öö.. Nora eikö? Me mennään huomenna illalla rannalle. Haluatsä mukaan?" Jolene kysyi vähän kuin ohimennen. Nora ei voinut uskoa korviaan. Kutsuttiinko hänet jengin mukaan? Ilman että hänen tarvitsi edes tehdä mitään! Ennen kuin Nora ehti vastata, Jolene kääntyi Dannyn ja Macadamian puoleen.

"Ja säkin tietty tuut Macadamia, eikö?" Jolene kysyi varoittavalla äänensävyllä.
   "Joojoo, jos vaan juomapuoli on kunnossa", Macadamia heitti kevyesti.
 

"Tottakai, Jenkins tulee", Danny sanoi merkitsevästi. "Ootko säkin tulossa?" hän lisäsi sitten Noralle, joka yritti kuulostaa mahdollisimman itsevarmalta sanoessaan: "Käy mulle!"
   "Hei mahtavaa!" Jolene huudahti. "Rantsussa nähään sitten!"


"No, meiän pitää häipyä", Macadamia sanoi. "Huomenna nähään!"
   "Nähään", Nora sanoi, ja sitten he lähtivät Macadamian kanssa kohti ulko-ovia.Vain vaivoin Noran onnistui peittää ilonsa, kun he astuivat ulkoilmaan.

Vasta kun he olivat kävelleet vähän matkaa, Nora syöksähti halaamaan Macadamiaa. 
   "Kiitos, kiitos, kiitos!"

***
No vihdoin! Jättäkääpä sitä kommenttia sitten, jookos? :>

33 kommenttia:

 1. Uusi osa, jee!
  Voi Nora, tuosta jengista ei taida seurata mitään hyvää. Innolla ootan mitä oot keksinyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Juu, aika näyttää, mitä jengistä seuraa ;D

   Poista
 2. eikä! kiljuin melkein kun huomasin, että olit saanut uuden osan aikaiseksi. 8) tää oli tosi hyvä, kiva, että Nora vihdoinkin pääsi mukaan jengiin. katsotaan mitä seuraavat osat tuovatkaan tullessaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :> Mukava että tykkäsit! Kiitos kommentista :)

   Poista
 3. Hehe, totta :D Enpä kyllä usko että Joania olisi kiinnostanut kovinkaan paljoa.. Mä tykkäsin vaihdella niitten vaatteita, kun yleensä tulee pelattua hirveän kauan samoilla vaatteilla... Oo, siistiä, laitoit lempikuvia :3 Kiitos paljon kommentista! :)

  VastaaPoista
 4. Oi, Tony käytti Kasan keksimää lempinimeä, kiva juttu. .-) Ajattelin jo, että Joan kuolee tuossa kaatumiskohdassa, kun pää kolisi kohti betonia, ja Nora joutuisi lähtemään takaisin kotiin! Dannyn takia hän ei kuitenkaan olisi halunnut lähteä, ja hänen olisi pitänyt keksiä jokin muu tapa saada jäädä Hardwickiin. Onneksi selvittiin säikähdyksellä. .-) Pidin kuvasta, jossa Damin ja Noran puhelinkuvat oli yhdistetty. .-) Oh, Joan onkin ns. julkkis, mitähän muuta naisesta selviää? .-D Ah, Dannysta tuli mieleen Havaiji 5-0:n Danny! <3 Damin kaverit vaikuttivat vielä ihan kivoilta, mutta ongelmia on odotettavissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Hui, ei se sentään onneksi kuollut, vaikka tostakin olisi saanut hyvän juonenkäänteen :P oo, sitä kuvaa oli kiva tehdä! :D Nojoo, Joan on tosiaan "julkkis", ehkäpä jotain muutakin selviää muistakin hahmoista tulevisuudessa.. Aijjaa, mä en oo sitä sarjaa kattonut, mutta kiva juttu :D Ongelmia on aina odotettavissa ;)

   Poista
 5. Ohhoh, kyllä tässä osassa tapahtui, huh! :--D Tyylinmuutoksen myötä Noran kasvot näkyy enemmän, ja hui kun neiti on kaunis! o: ♥
  Höpsistä, Macadamia meinasi luikerrella lupauksestaan! Paitsi, jos hän tietää jengistä ja sen toiminnasta enemmänkin, ihan hyvä jos vähän suojelisi Noraa näin ensialkuun. Nuo jengin touhut ei nimittäin vaikuta ihan puhtailta pulmusilta...
  Kaikenkaikkiaan hieno osanen, innolla odottelen jatkoa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hehheh, välillä pitää vähän tapahtuakin kun muuten ois tullu vallan tylsä tästä stoorista :D Kiitoksia, itsekin oon tyytyväinen Noran ulkonäköön, siitä tuli just sellainen mikskä sen kuvittelin ;) Niin, ei voi tietää mitkä on Macadamian motiivit.. ;) Kiitos kommentista!

   Poista
 6. Wuhuu, Nora tutustui jengiin ja ah niin ihanaan Dannyyn! Vaikka Macadamia meinasi kieroilla. Millainenkohan tuo jengi sitten oikeasti on, jos kerran Macadamia noin kovasti meinasi suojella Noraa siltä...? Käy jännäksi. Mutta tämä oli oikein kiva osa. Tykkään Noran uudesta tyylistä enemmän kuin vanhasta, etenkin tukasta. Oikein nätti.

  Jatkoa jään odottelemaan innokkaana!

  Rob on muuten aika söpis myös ;> hihihiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista! Tosiaan, oli kyllä jo korkea aika saada tuo jengi kunnolla mukaan tähän soppaan! :P Niin, jengi saattaa olla aika.. kyseenalainen, niinkuin nyt jengit aina ;D Noran uusi tyyli on munkin mielestä parempi kuin vanha, tosin sen oli aluksi tarkoituskin olla vähän sellanen naapurintyttö :D Oi, onhan se Robkin ihan söötti ;3

   Poista
 7. Jiihaaa.. Toimintaa! :D Oli kyllä tosi hyvä, ja toiminnan täyteinen osa! Odottelen taas jännityksellä seuraavaa osaa. Nora on tosi kaunis! Tosta Dannystä en kyllä tykännyt pätkääkään.. Jotenki vähän semmonen kummallinen. Mua pelottaa Noran puolesta että mitä käy:D Mä toivon ettei se sitte tykkääkkään tosta Dannystä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimintaa tosiaankin :D Kiva että tykkäsit. :) Seuraavasta osasta ei ole tietoa.. tai on oikeastaan, olen suunnitellut sitä epätavallisen paljon! :D Hmm, kiintoisaa, Danny ei kerännytkään söpöyspisteitä kaikilta :P Ei kyllä ihmekään, mustakin siitä tuli vähän outo :D Tai sitten en ole päästänyt sitä vielä oikeuksiinsa ;) Kiitokset kommentista! :)

   Poista
 8. Jes! Vihdoinkin toimintaa Hardwick Shoressa :) mahtavaa, että olet saanut uuden osan joka oli todella hieno! Tapahtumaa riitti ja Joankin kaatusi xD yksi lempikohdistani! Dannyn jengi on kyllä todella erikoinen :) Mikäköhän Noraa siinä niin kiehtoo ;)? Noh, uutta osaa odotellessa! Ja muistahan äänestää Miss-Simsissä! :) jatkoa odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa jos tykkäsit! ;) Juu, itsekin jostain syystä tykkäsin tosta Joanin kohtauksesta, sitä oli hauska lavastaa ;D Jengi on tosiaan aika tollanen.. sekalainen.. Niin, hyvä kysymys, mikähän siinä on niin kiehtovaa.. :D Juu, äänestin toki! Tosin huomaan, että vastaan kommenttiisi yli kuukauden myöhässä.. Nojoo, jatkoa tulee kun on tullakseen! :D

   Poista
 9. Olipas tapahtumien täyteinen osa! Ja hyvä osa olikin.
  Hyvin näytettiin Nora vastaanotettavan, vaikka epäilenkin muiden tavoin jengin todellista luonnetta. No ehkä Nora saa siitä esimakua rannalla. Toivottavasti jengi osoittautuu jossainmäärin kaiken odottamisen arvoiseksi.
  Jatkoa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Totta, ensivaikutelma jengistä saattaa olla vähän niin ja näin.. Eiköhän se todellinen luonne sieltä jossain vaiheessa ala paljastua, jos on paljastuakseen :P Noran odotukset jengiä kohtaan ovat korkealla, saa siis nähdä miten käy ;) Jatkoa tulossa.. ainakin haluaisin sen kovasti tulevan.

   Poista
 10. Kiitoksia taasen ilmoituksesta!
  Ja näin ollen myös lukuhetkestä :). Mukavaa että Hardwick sai viimein jatkoa, ja kaikenlisäksi hyvää sellaista.

  Erityisesti pidin Noran ja Macadamian puhelinkeskustelusta. Taisi olla paras puhelimen välityksellä toteutettu vuoropuhelu mihin olen eri tarinoissa törmännyt. Tuntui sen verran luontevalta.
  En oikein vielä osaa sanoa mitä mieltä olen itse jengistä. Ripsiprinsessa ainakin haiskahtaa epäilyttävän teennäiseltä "muka" ihmiseltä, josta en odota mitään hyvää :D. Ennakkoasennevamma löytyy siis! Mielekkäästi tässä tarinan alussa on kyllä elänyt Noran tarve päästä tapaamaan jengiä ja mahdollisesti tuntuu että liittyäkin pitäisi. Hinkumista ja vinkumista mukavissa määrin ;D. Jotenkin oletan, että Macadamialla on syynsä suojella Noraa jengiltään, josta hän itse on jäänyt ilmeisestikin taka-alalle tieten tahtoen. Toivottavasti ei tyttönen saa pahasti siipeensä jatkossa....vaaaaikka hieman sitä odotankin :D.

  Kiitos osasta, ja muiden lukioiden tavoin miekin jään mielenkiinnolla jatkoa odottelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista! :) Juu, olen päivitystahdiltani aika hidas, mutta yritän kuitenkin saada osat ulos joskus :P Oi, kiitos kehuista, tässähän ihan punastuu :> Hienoa, että puhelinkeskustelu miellytti!

   Jengi on todella kyseenlainen, ja ennakkoasennevammat suvaittavia :D Ripsiprinsessa, heh.. Ihanasti luonnehdit Jolenea, yritin tehdä hänestä jotakuinkin tuollaisen hahmon. Hmm, siipeensäsaaminen on hyvinkin mahdollista tuollaisessa seurassa, mutta se nähdään sitten.. Odotuksia on hyvä olla ;) Kiitos, kiitos, jatkoa on luvassa!

   Poista
 11. Muistin vasta nyt lukea osan loppuun - lueskelin alkua joskus silloin kun se ilmestyi, mutta sitten jokin keskeytti mut ja muistin koko asian uudelleen vasta tullessani ilmoittelemaan Flynnien uudesta osasta tonne c-boxiin :D
  No mutta, osaan. Ensinnäkin tykkäsin tosi paljon kuten aina! :D Sun teksti on nautintoa, ihanan sujuvaa ja helposti ymmärrettävää luettavaa! :)
  Nora on tosi suloinen. :3 Pelkään vähän mitä jengi sen varalle keksii, koska Nora vaikuttaa just sellaselta vähän ujommalta tytöltä jonka saattaa olla vähän vaikeaa sopeutua niin erilaiseen seuraan kuin mihin on mahdollisesti tottunut. Ja Macadamia vaikuttaa niin epäilevältä, vaikka itsekin kuuluu jengiin, joten jotakin tässä täytyy olla taustalla :D Tai sitten hän ei vaan halua jakaa suosiotaan enää pienempiin osiin :D
  Äääh aivot juoksentelee ties missä, ärsyttävä tunne kun et vaan saa aikaseks järkevää kommenttia. Muttamutta, tosi ihana osa, tykkäsin paljon<3 Odotan mielenkiinnolla tulevia tapahtumia! :3

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että muistit tulla vielä uudestaan! :) Oo, ihanaa että pidät tekstistäni, sitä on itse tosi vaikea kritisoida/kehua. Hyvä että Nora on mielestäsi suloinen, olen vähän alkanut pelkäämään että siitä tulisi vähän ärsyttävän vaivainen :D Jengin porukka ei tosiaan ole sellasita, miltä saattaisi odotaa mitään hyvää, mutta katsotaan nyt. No en ole järkevyyden asiantuntija, mutta kommenttisi oli tosi piristävä, kiitos siitä! :3

   Poista
 12. Tää on niin tätä, innostuin lukemaan kaikki tarinasi osat putkeen... juuri kun pitäisi olla lukemassa tenttiin :D Noh, ei aikaa olisi paljon paremmin voinut käyttää, sillä tämä oli oikein kiinnostava ja mukaansa tempaava tarina!
  Olet todella kivasti ja luonnollisen näköisesti lavastanut eri tilanteet, ootan jo jännityksellä mitä tapahtuukaan seuraavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, se on kaiketi hyvä merkki kun joku jaksaa lukea osat putkeen! :) Niin, yllättävän usein sims-maailma vie voiton juuri silloin kuin pitäsii olla tekemässä jotain kouluun liittyvää ;) Hauskaa, ettei tarinani lukeminen ollut kuitenkaaan ajantuhlausta :) Kiitoksia kommentista!

   Poista
 13. Olen seurannut tätä tarinaa jo toisesta osasta asti, mutten ole saanut aikaiseksi kommentoida. :D Macadamia on kiinnostava ja erittäin kaunis sim. Suosiossa on aina jotain kiinnostavaa, ja pienessä tuppukylässä ymmärrän Noran halun päästä jengiin. (Btw, Mistä ovat Noran hiukset?) Seuraavaa osaa odotan, joten kävisikö linkinvaihto? :)
  - simstarinoitani.blogspot.fi -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se haittaa, mukavaa että kuitenkin tässä vaiheessa innostuit kommentoimaan! :) Itsekin poidän Macadamiasta, ja olen ihaillut sen kauneutta (vaikka itse sanonkin). Lisäsin Noran hiukset Challenge Manian kysyttyihin ladattuihin. Juu, linkitykset me ollaankin jo hoidettu ;)

   Poista
 14. Oho, jäi kommentoiminen vähän pitkäksi... No kuitenkin, hyvä osa jälleen. Nora pääsi viimein tutustumaan jengiin ja pian vielä paremmin.
  Macadamia on kiinnostava persoona, haluan tietää hänestä vielä lisää :D

  Jatkoa jään odottelemaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään, koska minullakin jää melkein poikkeuksetta aina kommentointi pitkäksi :D Kiitos kommentista! Macadamiasta kerrotaan kyllä vielä, mukavaa etät pidät häntä kiinnostavana. Jatkoa tulee!

   Poista
 15. Ooih, aivan ihana tarina! :D Luin tässä muutama päivä sitten kaikki osat (mutta en ehtinyt kommentoida vielä mitään) ja pakko sanoa että aivan mahtava tarina. Joka osassa on jännitystä mukana. Sun teksti on muutenki niin unelmaa! Tuntuu että itekki lentää sen mukana. :) Mulla on jostain syystä ollu jotain epäilyjä kakkosen tarinoita kohtaan (en kyllä yhtään tiiä miks :O) mutta onneks luin. Vaikutti muutenki niin hyvältä (ja sain samalla huomata että kakkosellaki saa ihan yhtä hyviä tarinoita ku kolmosella.)
  Niin ja sitten jotain itse osasta :D Eli toisaalta hyvä, mutta toisaalta huono, että Norakin pääsi jengiin mukaan. Mietityttää vähän, mitähän se tekee jos jengi aikoo taas tehdä murtokeikan... Ja mitäköhän Noran ja Dannyn välille kehkeytyy...? Mulla on tietyt epäilykset :D Niin, ja Nora on tosi kaunis.
  Uutta osaa vaan, kunhan kerkeät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! :) Ihanaa kuulla tuollaista, että tekstini on kuin unelmaa ♥ Niin, mullakin oli kolmosta kohtaan omat epäilykseni, mutta onneksi olen kuitenkin lukenut kolmosella tehtyjä tarinoita, monet niistä ovat todella upeita!
   Totta, jengissä on hyvät ja huonot puolensa. Saas nähdä, mitä jengillä (ja minulla) on Noran varalle :D Kiitos oikein ihanasta kommentista!

   Poista
 16. Kukahan Joan täti sitten oikeastaan on, kun melkein julkkis? Tässä voisi piillä jotain jännää juonen kannalta ;) !
  Rannalle juomaan jengin kanssa... Hmm... siitä ei varmasti seuraa mitään hyvää..
  Jännityksellä odotan, mitä rannalla oikein tapahtuu.

  Nyt voinkin sitten jo sanoa, että seuraavaa osaa odotellessa ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joanista selvinnee vielä muutamia asioita tulevaisuudessa. Heh, rannalla ryyppääminen ei tosiaan kuulosta kovin suositeltavalta.. Kiitos paljon kommentista! :) Seuraava osa ilmestyy piakkoin.

   Poista
 17. Wuhuu, viimeinkin pääsin myös tänne! Olikin tullut jo vähän kaivattua Hardwick Shoren rantoja :D
  Otsikkokuva on jälleen kaunis ja tunnelmallinen.
  Koko osa oli jotenkin elämänmakuinen ja sulava luettava. Pidin tuosta alusta, jossa Nora odottelee yksin kotona ja Joan palaa kotiin vasta tytön nukkuessa. Onneksi Joanilla on hiprakkaisen onni eikä kaatuessa käynyt sen pahemmin ;)
  Ja Noran sisäinen väittely toi jotenkin hienoa tunnelmaa.
  "Se soittaa kyllä...
  ...ehkä...."
  Nautin myös Noran ja Macadamian välisestä puhelusta :)
  Macadamia antoi hienon tarkat ohjeet ostoskeskuksella jengiläisten kanssa jutteluun :D Hienoa tosiaan saada heitäkin mukaan enemmän, juuri sopivassa kohtaa tehty toinen "ilmaantuminen" jos niin voi sanoa.

  Propseja myös osanlukumusiikista, sopi mainiosti osaan ja Queen nyt aina kelpaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, hienoa että pääsit! Ihana kuulla, että Hardwickia olet kaipaillut. Löysin uuden paikan, missä voi noita otsikkokuvia väsätä, joten oli pakko vähän leikkiä :D Mukavaa että pidit. Kiitoksia kommentistasi! Joan-kohtaus oli lempparini kuvata :D Hänellä tosiaan oli onnea matkassa. Noi sisäiset väittelyt on hauskoja tehdä. Sitä voisi laittaa simit jaarittelemaan itsensä kanssa vaikka miten pitkään, tosin se saattaa lukijan kannalta olla vähän tylsää :D Tästedes jengiä nähdäänkin paljon enemmän, kun tarina on kunnolla saatu käyntiin!

   Hyvä että joku edes kuuntelee noista musiikkeja :D Eipä sillä nin suurta merkitystä tarinan kannalta ole, minusta on vian kiva etsiä niitä. Queen <3

   Poista