sunnuntai 18. elokuuta 2013

Osa 4. Make-Over

Hejssan! Nelososaa tarjoan teille. Olen tyytyväinen että sain tämän vielä tänään ulos, vaikka se kostautuukin huomisaamuna :S Noh, en rupea enempää höpöttämään. Sanon vaan vielä, että tämä on sitte tosi lyhyt. Mutta toivottavasti odotuksen (?) arvoinen :)

Lukumusaa: Lily Allen - 22

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA: Nora oli palaamassa kotiin vietettyään iltaa uuden tuttavuutensa, Macadamian kanssa. Kotimatkalla hän näki Danny Blancin muutaman muun pojan kanssa ryöstävän rantabulevardin liikkeitä. Outojen sattumusten kautta Nora päätyi humalaisen Dannyn kanssa kahdestaan, ja tyttö otti ja ihastui tähän hulttiopoikaan. Seuraavana päivänä Nora tapasi Macadamian kaupungilla. Tyttöjen vietettyä päivä yhdessä, Nora pyysi Macadamiaa esittelemään hänet Dannyn jengille (samalla palljastui että Macadamia kuuluu jengiin). Macadamia ei ilahtunut pyynnöstä, vaan ryntäsi vihaisena ulos kauppakeskuksesta.

***


***

 
Nora tuijotti ilmeettömänä eteensä. Hän tunsi hämmennystä ja ärtymystä. Macadamian ailahtelevaisuus ärsytti häntä. Päivä oli mennyt piloille silmänräpäyksessä. Nora voisi ihan hyvin lähteä kotiin.

Ennen lähtöään Nora päätti kuitenkin käydä kahvilla. Hän tilasi vahvan espresson tylisistyneen näköiseltä miesmyyjältä. Kuuma kahvi saattaisi parantaa oloa.

Kahvilassa ei ollut ketään muuta. Nora valitsi lähimmän paikan ja istahti. Vihreä nahkapenkki narahti hänen allaan.

Yhtäkkiä kuului raapivaa ääntä, kun vastapäistä tuolia vedettiin esiin pöydän alta. Kiva, Nora ei taaskaan ollut huomannut Macadamian saapuvan. Ennen kuin Nora ehti sanoa mitään, Macadamia tokaisi:
   "Mä en lupaa mitään, mutta ennen ku puhutaan siitä... Kaihan sä nyt tajuat mitä oot tekemässä?!"

"Aijaa, nytkö sä vaan marssit takaisin esittämään mulle moraalisia neuvoja? Ei sulla taida olla varaa sanoa mulle mitään!" Nora huudahti puoliksi vihaisena, puoliksi epäuskoisena. Ja ehkä vähän iloisenakin toisen paluusta.

"Ymh, mutta ymmärrätkö sä ettei siltä tieltä ole paluuta? Sä et voi kääntyä takaisin jos sua alkaa pelottaa!" Macadamia tuhahti rutistaen silmänsä kiinni turhautuneena. 

"Mikä saa sut uskomaan, että mä haluaisin kääntyä takaisin?" Nora kysyi. Hän ei vieläkään ymmärtänyt miksi Macadamia oli niin tuohtunut. "Mä haluan päästä jengiin!"

Ne sanat sinetöivät hiljaisuuden, jonka aikana Nora ja Macadamia tuijottivat toisiaan ilmeettöminä. Kunnes Macadamian huulet kaartuivat voipuneeseen hymyyn.

"Okei. Mä teen sen. Esittelen sut Dannyn jengille", Macadamia huokaisi tappionsa myöntäneenä. 
   "Oikeesti?" Nora henkäisi. Hetken hän oli jo luullut, ettei Macadamia suostuisi.
   "Huoh, joo. Mut meillä on paljon tehtävää ennen sitä! Paras varmaan alottaa ulkoa."
   "Ulkoa?"
  
"Nii. Sun ulkonäöstä. Me lähetään nyt shoppailee!"

***

"Ää.. Ei." Tuomio oli lyhyt mutta ytimekäs.

"Höh, täähän on tosi kiva!" Nora protestoi. "Enkä mä edes tajua mikä mun vaatteissa on vikana!"
   "Äh, pää kiinni ja laita jotain muuta päälle", Macadamia ärähti.

"Eijeijei, ei tosiaankaan!"

"No musta tää on kyl ihan -", Nora yritti.
   "Seuraava!"

Muttei seuraava askuaan näyttänyt olevan sitä mitä Macadamia etsi.
   "No voi luoja, ei TODELLAKAAN!"

Nora ei viitsinyt edes vaivautua sanomaan mitään. Macadamialle ei nyt vaan näyttänyt kelpaavan mikään.

Ei myöskään seuraava asu. Myyjät alkoivat luoda vihaisia katseita Macadamiaan, joka arvosteli vaatteita täysin avoimesti.

"Tota... Mä taidan etsiä sulle seuraavan, jooko?" sanoi Macadamia hetken hiljaisuuden jälkeen.

Niin hän myös tekikin. Vietettyään muutaman tovin vaaterekkien luona, Macadamia työnsi Noran kärsimättömästi sovituskoppiin.

Vihdoin ja viimein, kun Nora astui ulos kopista, Macadamia näytti tyytyväiseltä. 
   "Jes, no nyt puhut asiaa, tyttö!"
   "Emmä tiedä...", Nora vastusteli. "Nää ei oikein tunnu.. omalta."
   "Älä nyt, hyvältä sä näytät! Kassan kautta vaan!"

Nora astui ulos kaupasta Macadamian jäljessä.
   "No mitäs nyt?" hän kysyi.
   "Muuttumisleikki jatkuu", tokaisi Macadamia. Sitten hän huokaisi. "Nyt me mennään... meille."

***

Macadamian koti oli laitakaupungilla melko kaukana keskustasta. Hardwickissa tuskin mikään oli kuitenkaan kovin pitkän matkan päässä toisistaan, joten kävelymatkassa kesti vain varttitunti.

Talo oli kolkko, ja sen asukkaat olivat sitäkin epämääräisempiä. Tyttöjen askeleet kaikuivat kiviportaissa Macadamian johdattaessa heitä sanaakaan sanomatta.

Tyttö avasi suunsa vasta pysähdyttyään erään oven eteen. Vaivaantuneena tämä käännähti ympäri. 
   "Okei.. Mä en tuo kovin usein ketään meille.. Mun faija on kotona. Ja se saattaa olla vähän.. No, älä välitä siitä."

Macadamia avasi oven, ja he kohtasivat sohvalla makoilevan miehen, joka mitä ilmeisimmin oli Macadamian isä. Heissä oli samaa näköä, ja molemmista huokui myös tietynlaista välinpitämätöntä asennetta. Mies näytti myös tyypilliseltä renttumaiselta hurmurilta, ja Nora olisi pannut päänsä pantiksi siitä, että mies kuului johonkin bändiin.
   "Terve Dami! Mm, sä toit jonkun mukanas. Terve muru! Mä oon Tony, Macadamian iskä", hän huikkasi osoittaen ilmeisesti viimeiset sanansa Noralle.


"Eh... Moi", Nora tervehti takaisin miettien, oliko vieras mies kutsunut häntä juuri 'muruksi'. Macadamia kurtisti kulmiaan.
   "Joo joo, faija. Säästele iskemises johoki muualle", hän tuhahti.

Macadamia käännähti kannoillaan ja viittasi Noran mukaansa. He jättivät itsekseen höröttävän Tonyn taakseen, ja Macadamia ohjasi heidät huoneeseensa.

"Ahaa, paras paikka on varattu. Tässä on mun kissa Cheetah. Sä voit istua johonkin", Macadamia kehotti. Hänen sängyllään nukkuva kissa sointui täydellisesti huoneen tyyliin. Kaikki mahdollinen tapetista päiväpeittoon oli eläinkuosia.

Nora istui lehmännahalla päälystetylle tuolille, ja Macadamia kävi sängylleen. Nora katseli ympärilleen. Huone oli hyvin persoonallinen ja villi. Muistutti asukastaan.
   Cheetah hätkähti hereille ilmeisesti aistien, että huoneessa oli tuntematon ihminen.

Hypätessään alas sängyltä, se loi vihreiden silmiensä läpitunkevan katseen suoraan Noraan. Kissa venytteli, puski ohimennen päätään emäntäsä jalkaan ja tassutteli arvokkaasti huoneesta. Tuli aivan hiljaista.
   "Niin", Macadamia sanoi hetken päästä. "Pitäis kai jatkaa muodonmuutosta. Mä laitan sun hiukset."

Nora riisti katseensa lattialla lojuvista kaljapulloista Macadamiaan. 
   "Mitä?" 
   "Tuu nyt vaan. Istu tähän lattialle."

Nora polvistui Macadamian eteen. Tämän kädet alkoivat haroa Noran saparoita auki. Sormet olivat pitkät ja liikkuivat sulavasti. Oli taas hiljaista. Ja liikkumatonta, lukuunottamatta Macadamian käsiä jotka liikkuivat hennosti Noran hiuksissa.
  "Saanks mäki sanoa sua Damiks?" Nora kysyi hetken päästä virnistäen itsekseen.
  "Et."

***

"Avaa silmät."
  Puolta tuntia myöhemmin Macadamia oli valmis. Hiustenlaittoa oli seurannut vielä meikki, ja lopuksi Macadamia oli käskenyt Noran pukea uudet vaatteensa päälle. Sitten hän kiikutti tytön vessaan peilin eteen.
   "No mitäs pidät? Mä oon aika tyytyväinen, vaikka tää tuliki aika lyhyellä varotusajalla. Sä oot ihan nätti tyttö, vähän vaan piti korostaa..", hän höpötti itsekseen.

Nora puolestaan ei saanut sanaa suustaan. Peilistä häntä katsoi joku aivan muu. Aivan uusi Nora.

***

Siinä se! Tiedän, toosi lyhyt, mutta kun tuo oli niin tavattoman hyvä kohta lopettaa! Kommenttia jättäkää, minä elän niistä.

35 kommenttia:

 1. Hyvä osa. Ei haittaa vaikka olikin lyhyt. Nyt jäädään vaan jännittämään mitä seuraavaksi tapahtuu kun Nora esitellään jengiin. Ei taida olla mikään kiltti jengi kyseessä kun Macadamia joutui niin varoittelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Juu ei ole kovin kiltti jengi kyseessä.. No åian nähdään mitä tapahtuu :)

   Poista
 2. Lyhyydestä huolimatta tai ehkä tällä kertaa osittain sen takia oli hyvä, paljon sisältöä! Pidin osakuvasta ja varsinkin värien käytöstä siinä ja Macadamian paluu sai hymyilemään. Macadamian isääkin nähtiin ja Noran kysymys lempinimestä Damia oli jotenkin juuri niin ihana, sopivaa tilanteeseen sopivaa huumoria :D Cheetah oli mainio elävä yksityiskohta ja muodonmuutos herätti mielenkiinnon ;)
  Osamusiikistakin pidin, osan tunnelmaan sopiva ja juuri sopivan mittainenkin :D
  Jatkoa odottelen innolla! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, mukavaa :) Hehe, kuulosti omaan korvaan jotenkin hauskalta tilanteelta tuo 'Dami'-juttu :P Kiitos kommentista! :)

   Poista
 3. Hauska osa, vähän lyhyt joo mutta ei se mitään (:
  Huu jännää, mitenköhän Nora selviää jengin jäsenenä? Nätti jengiläinen siitä ainakin kuoriutui Macadamian avustuksella :D
  Macadamian isä on aika ihana :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Norasta ja jengistä kullaan ensi osassa :) Saa nähdä miten homma lähtee käyntiin :D Macadamian isä on tosiaan aika ihana ;D

   Poista
 4. Huh miten hyvä osa! Lyhyys ei todellakaan haitannut, parempi sellainenkin kuin ei mitään. Toivon vain jatkoa kyllä yhä enemmän ja enemmän :D Odotan kovasti kun Nora tapaa jengin ja pääsee tutustumaan heihin (sekä mekin hieman enemmän pääsemme näkemään ja tutustumaan tähän jengiin). Macadamian isän, Tonyn tervehdys oli niin hupaisaa! Ihana iskä:D
  Ja eipä tuo Macadamian muodonmuutos tehnyt pahan näköistä Norasta, päinvastoin tyyli on ihastuttava ja hänestä tuli todella nätti sim. Ai että haluan jo niin päästä näkemään miten Noran ihastuksen kanssa käy!

  Tykkään edelleenkin todella paljon tästä tarinasta, kuvista ja tyylistä kuinka kirjoitat! Jatkoa odottelen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva ettei haitannut :P Juu, jatkoa tulee kyllä.. Jengiä esitellään tarkemmin samaan aikaa kun Norakin tapaa heidät. Haha, kiva että tykkäät Tonysta :D Juu, Norasta tuli ihan nätti, aiemmin se oli vaan vähän luonnollisemman näköinen. Oi ihanaa että olet tykästynyt tähän! :3 Kiitos kommentista.

   Poista
 5. Voi voi Noraa, kun nyt niin innokaasti halajaa sinne jengiin. Neidistä tuli kuitenkin aikas nätti Macadamian käsittelyn jälkeen :)Osa oli jälleen hyvä, eikä lyhyys juurikaan haitannut.
  Odottelenpa mielenkiinnolla, kun Nora pääsee kunnolla tutustumaan jengiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Noralla on tosiaan kova hinku päästä jengiin mukaan :P Nättihän siitä tuli :) Kiitos kommentista!

   Poista
 6. Oli tosiaan vähän lyhyempi osa, mutta eipä tuo haitannut. .-) Kiva juttu, että Nora ja Macadamia saivat sovittua. .-) Voi Nora, mahtaako jengi kuitenkaan sopia sinulle, kun pelkkä muodonmuutos poikkesi paljonkin tytön omasta tyylistä.. Toisaalta uusi ulkonäkö voi olla hyödyksikin, jos Danny vaikka kuitenkin olisi jotenkin onnistunut painamaan Noran naaman muistiinsa. Haa, taidan Macadamian isän innostamana alkaa myös kutsua tyttä Damiksi, lyhyempi ja yksinkertaisempi sana, eikä tarvitse koko ajan vilkuilla osasta, miten nimi kirjoitettiinkaan. .-D Kiva yksityiskohta tuo, että Dami pitää eläinkuosista. .-) Luin vahingossa lehmännahkatuolin lehmänlantatuoliksi. .--D Ihana kisu, tuitui. ♥ Jäänpä odottamaan jatkoa ja jengiin tutustumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ettei haitannut! (: Njoo, ei ollut kovin verinen riita tytöillä.. Jengi ei tosiaan taida sopia Noralle, mutta tyttö ei siitä välitä.. Aivan, tuo saattoi olla Macadamiallakin mielessä, ettei Danny vain tunnistaisi Noraa. Dami on kätevä nimi ;) Kiitos kommentista! :)

   Poista
 7. Hyvä osa taas! :) Nora selvästi kaunistui entisestään. Kyllä tuntuu Noralla olevan hirveä hinku päästä jengiin mukaan, saa nähdä mitenkä tuo onnistuu..

  VastaaPoista
 8. Oho, kylläpäs Nora sai käydä läpi räväkän muodonmuutoksen! :o Nähtäväksi jää, miten tyttö osaa uuteen tyyliinsä mukautua...
  Noran uudet hiukset on muuten aivan ihanat. 8)

  Macadamia sitten suostui kuitenkin tutustuttamaan Noran Dannyn jengiin - en tosin tiedä, onko se niin hyvä idea... Mutta itsehän Nora sitä niin kovin hinkui.
  Hirmu kivaa luettavaa taas eikä lyhykäisyys haitannut, tää osa ei olisi kuitenkaan sopinut pitemmäksikään. 8)

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Nora tosiaan muuttui aikamoisen paljon :P Itsekin tykkään Noran hiuksista :) Juu, Macadamia heltyi esittelemäään Noran jengille :D Kiitos kiitos :)

   Poista
 9. Taas mahtava osa! :) Norasta tulikin entistä nätimpi tyttö kuin osasin odoittaa! :) Harmi, että Noran ihastus saattaa hänet jengiin joka varastelee :/ jään odoittamaan innolla Noran omaa mielipidettä ja jengin kommentteja Norasta!

  Ps. Macadamian isä oli erittäin kumma tapaus ja jotenkin kiinnyin häneen! :D toivottavasti häntä näkyy vielä jatko-osissa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti (: Norasta tuli nätti juu :> Niin, Noran kannattaisi miettiä kehen sekaantuu.. Vaan rakkaus lienee sokaistanut tytön :O Kommentteja varmasti vaihdetaan molemmin puolin ensi osassa ;D Arvelinkin että Tony saattaisi kiinnostua sua ;D Kylläpä häntä varmasti nähdään tulevaisuudessa :)

   Poista
 10. Lyhyys ei todellakaan haitannut, oli aivan ihana osa.

  Noran tyyli ei näköjään oikein kelvannut, jotta sen olisi voinut esitellä jengille. Mutta nätti tyttö hänestä jokatapuksessa kuoritui. :)

  Jatkoa odotan mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Ei kelvannut eti, toivottavasti jengi kelpuuttaa tytön tuollaisena. Jatkoa tulee pian :)

   Poista
 11. No voihan. En tiennytkään että multa oli jäänyt edellinenkin osa lukematta. No luin senkin ja ihanasti osaat kyllä kirjoittaa. Niin hienosti nuorten elämästä ja tunteet on hyvin ilmaistu.
  Luulen kyllä että Dannyn kanssa Noralle tulee vaikeuksia, ja paljon. Vai mistäs sitä tietää vaikka Nora saisi Dannyn pehmenemään.
  Magademia on mielenkiintoinen lisä tarinaan mutta tytön isä oli kyllä inhottavan oloinen. Sanoa nyt teinityttöä muruksi.

  Norasta tuli nätti tyttö vaikka nättihän hän toki jo aiemminkin oli. Saa miesten päät kääntymään.
  Oikein mehukkaita osia ja jatkoa vaan kunhan taas ehdit. (paraskin puhumaan...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei semitään, onneksi sait kiinni :) Voi kiitos kovasti, ihanaa että pidät kirjoituksistani :3 Danny saattaa tosiana aiheuttaa hankaluuksia Noralle.. Mutta totta, eihän sitä tiedä vaikka Nora kääntäisikin Dannyn oikealle polulle. :) Kiitos kommentista!

   Poista
 12. Kiitos iltapäivän kahvihetken pitämisestä mielenkiintoisena :).

  Magademia alkaa vaikuttaa entistä mielenkiintoisemmalta, mitä enemmän tytön taustaa päästään näkemään. Tytön isä kun vaikuttaa enemmän tai vähemmän...irstahtavalta limakieleltä. Sellaiselta, joka mielistelee, liehittelee ja tekee mitä vaan ollakseen se "kaikkien kaveri" ja jokanaisen naurattaja. Yäh. En kestä, mutta, pakko sanoa, että tämä hyypiäisukki antaa ihan kivan - vähän epäilyttävän taustamaun Magademian tarinalle.

  Jotenkin tuntuu, että tyttö tietää vievänsä Noraa ihan väärille poluille. Onkohan tytöllä jonkunlainen kamppailu itsensä ja omatuntonsa kanssa? Piru toisella olkapäällä vissiin tosin voitti tämän erän, sillä siinä sitten vaan luodaan täydellinen makeover kiltille "isintytölle". Magademian kiehtova ailahtelevaisuus mielialoissa, sekä ihmeelliset menemiset ja ilmaantumiset melkein vie mennessään huomion Norasta täysin. Mutta ehkä se on tarkoituskin? Jotenkin uskon, että Magademian loistaminen esillä salakavalan luontonsa puolesta vie Noran mierontielle. Ja tällä tiellä varmastikin syntyy yks jos toinenkin kommellus ja kuoppaan lankaeminen.

  Kiitos tästä iltapäivälukemisesta! Oli ilo piipahtaa jälleen Hardwick Shoren maisemissa :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vallan ihanasta kommentista! :) Aah, mahtavaa, tarkalleen tuaollaisen vaikutelman pyrin Tonysta tekemäänkin, eikä sitä ole vielä edes paljoa näytetty! Mahtavaa! Niin, kyllä Macadamia taitaa jo arvata, mitä tulee tapahtumaan, toisin kuin Nora itse. Oi, ihana mielikuva pirusta toisella olkapäällä.... Oih, totta, olenkohan vahingossa syrjinyt Noraa Macadamian kustannuksella? :o hyviä arvauksia, saattenat jopa osua niillä oikeaan suuntaan ;) Kiitos vielä kommentista! (:

   Poista
 13. Nonii, lukasin nyt nää kaikki osat tässä putkeen. Ihan kivalta tää tarina vaikuttaa, jään seurailemaan :D

  Noniin hmm, olen huono kommentoimaan. Tää osa oli kiva vaikka lyhyt olikin, nättihän siitä Norasta tuli. Saa nähdä mitä tapahtuu ku Nora esitellään jengille...


  VastaaPoista
 14. En oikeastaan muista mitä kautta tänne eksyin, mutta onneksi niin kävi! :> Tarinasi on ihan huippu, kirjoitat niin loistavasti ja kuvasi ovat kauniita. On myös mukavaa, kun kaikki ei ole pelkkää ladattua tavaraa :) Lavastuksistasi tykkään aivan hirmuisen paljon, etenkin ekan osan junakohtaus oli niin hieno, että arvasin tän tarinan koukuttavan mut ja luinkin kaikki osat putkeen :)
  Voivoi, kuinkahan hyvä idea tuo Noran jengiinliittyminen loppujenlopuksi onkaan.. :/ Mutta muodonmuutos vaikutti ihan onnistuneelta ;) Macadamia on aivain ihana hahmo, ehdoton suosikkini... Ja toki muutkin hahmot vaikuttavat kiinnostavilta :>

  Ajatuksena oli saada aikaan jotain järkevää kommenttia mutta se nyt taisi jäädä vain ajatukseksi. Mutta tykkään tykkään tykkään ihan hirmuisesti ja jatkoa jään odottelemaan :3 Linkkailen sinut omille sivuilleni ja sinne saa käydä ilmoittelemassa uusista osista, jos sulla on niin tapana tehdä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa että eksyit tänne, oli se sitten mitä kautta tahansa! :) voi kiitos kovasti kehuista! Ihan punastun C: Niin, enpä osaa sanoa oliko idea hyvä vai huono, Nora nyt vain sai sellaisen päähänsä. Macadamia onkin muotoutunut monen suosikiksi, myös minä itse tykkään Macasta :) Juu, linkittelyt myö ollaankin hoidettu ;)

   Poista
 15. Jälleen loistava osa! Lyhyys ei haitannut.
  Pidän Macadamiasta ja kiva tosiaan nähdä hänen taustaansa.
  Tuskin maltan odottaa mitä jengielämä tuo tullessaan. Toivottavasti Nora ei täysin kadota itseään sillä polulla. Luulisi Macadamialla olevan järkeä pitää hänet tarpeeksi etäällä, kuten itsensäkin.
  Jatkoa odotellessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Mukava että miellytti. Jengielämästä tulee varmaan mielenkiintoista (ainakin yritän saada siitä sellaista). Jatkoa tuleepi joskus :P

   Poista
 16. No olipas tosiaan lyhyehkö. Paitsi, että eihän sillä koolla ole väliä, vaan sillä sisällöllä. (:
  Mcadamiasta selviää vain lisää ja lisää tietoa.
  Jännä, että hän kuitenkin suostui auttamaan Noraa pääsemään jengiin. Sitten seuraa kysymys, että onko tuo ihan hyvä idea...
  Toivotaan kuitenkin, ettei mitään vakavaa satu kummallekaan, ja että muistavat keitä ovat.
  Hyvä osa jälleen, jatkoa tulemaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, totta puhut ;) Juu, sitä on paljon mietitty, että oliko jengiin liittymisessä järkeä, mutta se saadaan vielä nähdä.. :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 17. Mukava osanen :3 Ja koolla ei tosiaan ole väliä, kunhan osa on mukavaa luettavaa :)

  Hui, saa nähdä miten käy sen jengijutun kanssa D:
  Norasta tuli kivan näköinen, vaikka onkin aika erinäköinen kuin ennen c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ettei haitannut, kiitos kommentista! (: Norasta tosiaan tuli aika nätti simi :3

   Poista
 18. Tulihan Norasta eri näköinen... Mielenkiinnolla lueskelen eteenpäin, miten Dannyn jengiin tutustuminen tulee sujumaan. Dannyllahän oli jo yksi tyttö poskea silittelemässä ja Nora ilmeisesti haluaa tämän paikalle, joten draamaa voisi kuvitella olevan luvassa.

  VastaaPoista