sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Osa 6. Tulisilla hiilillä

Tämä osa toimi hyvänä muistutuksena siitä, miksi ylipäänsä teen tällaisia tarinoita. Toisaalta se myös aiheutti runsaasti harmaita hiuksia, etenkin tiettyjen kohtausten kuvaamispuolella. Kuitenkin, olen tyytyväinen saadessani tämä ulos, eikä aikaakaan ole kulunut viime osasta kuin.. kolme kuukautta. :D

Varoitus! Osa sisältää voimakasta kieltä, paljasta pintaa ja paheellisia elämäntapoja!

Lukumusiikiksi: Katy Perry - Teenage Dream

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA: Luvattuaan esitellä Noran jengille, Macadamia alkoi vältellä Noraa tämän lukuisista soitoista huolimatta. Macadamia perui lupauksensa Noran kärtettyä tapaamista päiviä. Kuunnellessaan Noran jättämää vastaajaviestiä Macadamia kuitenkin päätti, että tästedes hän huolehtisi vain itsestään. Niinpä hän vei Noran tapaamaan jengiä ostarille. Jolene, Dannyn tyttöystävä kutsui Noran jengin mukaan rannalle seuraavan iltana.

***

***
Nora ei mitenkään olisi voinut uskoa sitä, ellei itse olisi ollut paikalla. Siinä hän kuitenkin istui, jengin kanssa rantanuotion ympärillä. Nuotiosta nouseva savu sai silmät kirvelemään, mutta Nora ei antanut sen haitata.
   Se oli juuri sellaista, kun Nora oli kuvitellutkin. Jengissä oli jotain mahtavaa ja sellaista kiehtovaa välinpitämättömyyttä maailmaa kohtaan, mitä Nora oli aina ihaillut.Nora yritti vaikuttaa mahdollisimman luontevalta, vaikka häntä hermostuttikin. Hän yritti muistella Macadamian antamia ohjeita: Älä ole epävarma. Älä puhu liikaa. Älä naura liikaa, älä naura väärissä kohdissa äläkä ole nauramatta silloin kun pitäisi. Ole niinkuin et olisikaan. Anna niiden luulla, että teet tätä joka päivä. Ole coolisti. Ja ennen kaikkea: jos joku tarjoaa jotain - oli se mitä tahansa - älä kieltäydy.
Välillä Nora huomasi Dannyn katsovan suoraan häneen. Silloin Noran sydän alkoi takoa hänen rintaansa vasten paljon kovempaa kuin normaalisti. Hän toivoi, ettei punastuminen näkyisi. Nora vastasi katseeseen, ja käänsi sen saman tien pois. Hän olisi antanut mitä tahansa, jos olisi saanut pidellä Dannya sylissään niin kuin Jolene nyt teki... Samassa Nora piti Jolenesta paljon vähemmän kuin hetki sitten.

Kaikki meni aivan samoin, kuin silloin Noran katsellessa uimavalvontatornin takaa. Jenkins-niminen muita vanhempi mies saapui jossain vaiheessa iltaa. Hän oli hauska ja karkeakielinen tyyppi, ja hänen huumorintajunsa oli enemmän kuin kieroutunut. Jenkins oli ilmeisesti jengin luottohakija: nytkin hänellä oli mukanaan muovipussillinen kaljaa. Pussin sisältö pantiin kiertoon, ja kaikki saivat osansa, myös Nora. Tyttö siemaili pullostaan pienesti silloin tällöin.
   "Hei, Nora", huikkasi Jolene piirin toiselta puolelta tarjoten kädessään olevaa tupakkaa. Muut tuntuivat hiljentyvän ja kääntyvän katsomaan Noraa. "Haluutsä?"
Nora empi, mutta nähdessään Jolenen arvioivan ilmeen hän väänsi kasvonsa itsevarmaan hymyyn ja otti tupakan vastaan. Nora ei ollut ikinä koskenutkaan tupakkaan, ja hän pelkäsi sen näkyvän. Kömpelösti hän veti keuhkonsa täyteen savua ja joutui samantien peittämään kovan yskäisyn.

Huoleton juttelu, rivo läpänheitto ja raikuva nauru täytti muuten niin hiljaisen rannan. Nora lisäili sanan sinne, toisen tänne parhaan taitonsa mukaan. Hänellä ei ollut hajuakaan siitä, keitä olivat henkilöt, joiden elämää jengi ruoti lävitse kovin rankasti ja jyrkkäsanaisesti. Nora pani merkille, että jengin sisäisen arvojäsjestyksen huomasi helposti. Hänen vieressään käsikkäin istuvat Ted ja Anne puhuivat melkein yhtä vähän kuin hänkin, ja keskittyivät toisten myötäilyyn.
   "Hei muuten", sanoi Macadmia yhtäkkiä, kun kaikki olivat tointuneet nauruista, jotka Jenkins oli aiheuttanut kertomalla jostakusta Jakesta kertovan tarinan, johon liittyi rutosti viinaa, pari naista ja oksennuksesta tukkiutunut vessanpönttö. "Se Blake pitää taas bileet perjantaina."

"Blake? Ai Blake!?" sanoi Rob kuulostaen epäuskoiselta. "Se on ihan vitunmoinen pelle! Luulee olevansa kovakin jätkä, kun sai kaadettua Jessican... Vaikka se lutkahan makaa kaikkien kanssa, mikä nyt vaan liikkuu."

"Enpä oo ennen kuullu sun kieltäytyvän bileistä", Jolene napautti Robille. "Taitaa sua vaan vituttaa kun et itse saanu siltä!"
   "Ilmanen viina on ilmasta viinaa", Danny sanoi totisesti. "Sama se miten säälittävä Blake on, tottakai me mennään."
"Mä toivoinkin, että sä sanoisit noin", Macadamia sanoi Dannylle itsetyytyväisesti hymyillen. Nora seurasi keskutelua epäillen. Hän ei ollut ollenkaan varma, koskiko bileisiin lähtö myös häntä. Nora yritti tavoittaa toiveikkaasti Macadamian katseen, mutta tämä ei näyttänyt huomaavan.
   "Entäs sä, Jenkins?"

"Sori, muiden bisnesten deadlinet painaa päälle", Jenkins naurahti. "Ehkä joskus, kun luvassa on vähän rajumpaa meininkiä."Välittämättä Jenkinsin sanoista, Macadamia kääntyi Noran puoleen.
   "No miten on? Onko meillä perjantaina menoa?" hän kysyi Noralta virnistäen.


Noran suupielet vetäytyivät hymyyn. Hän nyökkäsi innokkaasti, pystyen vain vaivoin olemaan hyppäämättä halaamaan pinkkitukkaista ystäväänsä.

***

"Sulla tuskin on mitään sopivaa?" Macadamia kysyi ja jatkoi vastausta odottamatta, "Mä toin sulle mekon." Hän viittasi lattialla lojuvaan punaiseen kassiin. Nora kiitti ystäväänsä hymyillen. Oli Macadamia miten arvaamaton tahansa, häneen saattoi aina luottaa.Oli perjantai. Macadamia oli tullut käymään ennen bileitä, luvattuaan auttaa Noraa meikin ja vaatteiden kanssa. Aurinko paistoi suoraan Noran huoneen ikkunasta sisään, hyväillen kahden nuoren naisen ihoa.
   "Muuten, tietääkö sun täti mihin sä olet menossa?" Macadamia kysyi ohimennen.
   "No mä sanoin sille, että tuun sun luokse yöks. Ja että me nähään ehkä joitain muita illalla. Se oli vaan ilonen, että mulla on jotain seuraa.""Vaikka suoraan sanoen", Nora jatkoi virnistäen, "ei se varmaan mitään sanois vaikka tietäiskin totuuden. Sillä itellään on tainnu olla nuorena aika hurjaa."
   "Onks se kertonu sulle mitään sen nuoruudesta?" Macadamia kysyi.
   "Ei paljonkaan", Nora sanoi päätään pudistaen. Hän tiesi kyllä, että Joan-täti oli tehnyt jotain mallintöitä ja hänestä oli ollut vähällä tulla melko kuuluisa. Jotain oli kuitenkin tapahtunut, koska Joanin ura oli loppunut ennen kuin hän oli täyttänyt kahtakymmentäkään. Nora ei kuitenkaan tiennyt asiasta enempää, äiti ei ollut ikinä puhunut Joanista paljoa.
Macadamia ei sanonut mitään, vaan katseli vaitonaisena ikkunasta merelle. Hetken pästä hän rikkoi hiljaisuuden sanomalla: "No nyt sä olet tavannut jengin. Mitä mieltä sä olet niistä?"
"No Danny...", Nora aloitti, mutta keskeytti sitten lauseensa kiusaantuneena. "Tai siis ne ihan kivoja. Jolene on vähän -"
"Jolene on ihan hirveä ämmä", Macadamia naurahti ja käänsi katseensa takaisin Noraan. "Ja just sen takia se on niin suosittu. Emmä tiedä tykkääkö siitä oikeasti kukaan... No ollaan me silti kavereita. Mutta sä siis haluisit vielä hengailla niitten kanssa?"

"Totta kai! Tai siis, jos ne vaan.. hyväksyy mut", Nora sanoi kysyvällä äänensävyllä.

"Kyllä ne suhtautuu suhun ihan hyvin, ainakin sä olet päässyt mukaan paljon helpommin kuin yleensä ne ihmiset, jotka haluais sisäpiiriin. Mutta nää bileet on vähän kuin sun tulikoe. .."

"No joo, paras alottaa. Meillä on paljon hommaa, susta pitää saada siedettävän näkönen", Macadamia tokaisi ja alkoi miettiä, mikä sävy sopisi parhaiten Noran luomiin. Samalla hä kertasi ohjeita, jotka Noran pitäisi ehdottomasti muistaa.

***

Kello yhdeksältä Nora ja Macadamia seisoivat Blaken (sen vitunmoisen pellen, niin kuin Nora muisti Robin sanoneen) talon edessä. Talo näytti siltä, että sen asukkaat olivat melko varakkaita. Nora ymmärsi nyt, miksi muut olivat olleet niin halukkaita lähtemään bileisiin.

"Valmista?"
   "Tietty."
   "Mennään."

Ulos asti kantautunut musiikin jytke koveni entisestään, kun astui sisään. Blaken bileet näyttivät vetäneen paljon ihmisiä. Juomatarjoilukin oli kohdallaan, kuten Danny oli rannalla uumoillut.

Normaalisti melko ujo Annekin oli päättänyt irrotella ja tanssi villisti (ja melko kömpelösti) musiikin pauhatessa. Näytti siltä, että tyttö oli ottanut jo muutaman ylimääräisen.

Dannya ja Jolenea ei voinut olla huomaamatta. He istuivat lähekkäin sohvalla huomaamatta muita kuin toisiaan. Silmäillessään Jolenen sinistä paljettimekkoa, Nora kuuli jonkun puhuttelevan itseään.

"Moi, mä oon Blake", sanoi jostain ilmestynyt mustahiuksinen poika. "Tervetuloa! Ei ollakaan ennen nähty, kukas sä oot? Kyllä mä noin kuuman typyn muistaisin!"

Macadamia oli hävinnyt tanssimaan Annen kanssa, joten Noran oli selvittävä yksin. Normaalisti hän olisi pitänyt Blakea ärsyttävänä ja lipevänä, mutta nyt oli parasta yrittää sopeutua joukkoon mahdollisimman hyvin. Nora levitti kasvoilleen pirteän hymyn ja alkoi puhua itsestään, sivuuttaen flirttailun, jota Blake yritti väkisin tunkea keskutelun lomaan.

Joku tyrkkäsi Noran käteen drinkin, ja hän ajautui muiden mukana pois Blaken luota. Samassa hän huomasi Macadamian tulevan luokseen, drinkkilasi kädessään vaarallisesti heiluen.
   "Pohjanmaan kautta, kultaseni", Macadmia huusi musiikin yli kulauttaen lasistaan melkein puolet. Nora hörppäsi omastaan ja tunsi väkevänmakuisen juoman polttelevan sisuskalujaan. Macadamia irvisti ja joi saman tien loputkin.

Meno kävi sitä railakkaammaksi, ja ihmiset sitä vapautuneimmiksi, mitä pidemmälle iltaa kohti mentiin. Nora ei ollut ikinä ollut sellaisissa bileissä. Tietenkin hän tiesi mitä niissä tehtiin. Juotiin. Hän rohkeni itsekin ottamaan muutaman drinkin lisää, huomatessaan, että se teki hänen olonsa huomattavasti helpommaksi.

Alkoholin vaikutus tuntui nopeasti päässä. Enimmäkseen Nora seisoskeli paikallaan katsellen muiden tanssimista ja naureskellen hyväntuulisesti kaikelle näkemälleen. Yhtäkkiä Macadamia pelmahti taas hänen luokseen.

"Lepo vaan, kapteeni!" tämä huudahti tehden kunniaa Noralle, joka oli purskauttaa juomat suustaan nauraessaan.

He alkoivat tanssia jonkun kääntäessä musiikkia yhä kovemmalle. Norasta alkoi tuntua, ettei hänellä ollut ollut näin hauskaa ikinä, vaikka häntä huippasikin hieman päästä.

Drinkkejä kaadettiin lisää uudelleen ja uudelleen. Muut pitivät huolen siitä, ettei kukana jäänyt ilman.

Macadamia huvitti muita tanssien koomisesti viinapäissään keskellä lattiaa.

Jossain vaiheessa Nora huomasi ajautuvansa sivummalle muista Blaken kanssa. Poika puhui melko vihjailevaan sävyyn ja flirttaili avoimesti. Nora ei jaksanut panna pahakseen. Loppujen lopuksi Blake oli ihan hyvännäköinen.

Noran katse osui sattumalta toisiinsa kietoutuineisiin Dannyyn ja Joleneen, ja hän tunsi rinnassaan mustasukkaisuuden piston.

Niinpä hän ei vastustellut yhtään, kun Blake veti hänet kuumaan ja viinanmakuiseen suudelmaan, joka ei tuntunut kovin ihmeelliseltä. Oli Noraa suudeltu ennenkin, ei tosin näin tungettelevasti. Jos Nora ei olisi ollut humalassa, hän olisi työntänyt Blaken pois luotaan.

Kun suudelma ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen lopulta päättyi, Nora antoi sanaakaan sanomatta Blaken johdattaa hänet vanhempiensa makuuhuoneeseen.

Kävi ilmi, että makuuhuone oli jo käytössä. Nora tunsi äskeistä kipeämmän mustasukkaisuuden vihlaisun nähdessään Jolenen ja Dannyn sängyllä toisiinsa liimautuneina.Blake naurahti kiusaantuneena. 
  "Oho, tää taitaaki olla varattu", hän sanoi. Jolene ja Danny eivät näyttäneet edes huomanneen huoneessa olevan muitakin. 

Pyyhkäisten silmäkulmastaan kirpeän kyyneleen, Nora veti Blaken ulos huoneesta ja suuteli tätä. Poika vaikutti yllättyneeltä äkillisestä kiintymyksenosoituksesta, muttei selvästi pannut pahakseen.
 
"Uus yritys", Blake kuiskasi ja kietotuen lujasti toisiinsa he lähtivät hoippumaan Blaken huoneeseen. Ovi läimähti kiinni heidän perässään, ja musiikin pauhu hiljeni huomattavasti.

Blake lähti hitaasti työntämään Noraa kohti sänkyä. Nora hapuili tukea kädellään. Aivot tuntuivat toimivan hitaasti, ja panivat asioita merkille sumeammin kuin yleensä.

Noran sydämen syke kiihtyi, kun Blake työnsi hänet sängylle ja kiipesi lähemmäs. Jostain tajunnan perukoilta kysyvä ääni tivasi Noralta, tiesikö tyttö mitä oli tekemässä. Nora yritti hiljentää äänen mielessään. Nyt ei todellakaan voinut enää perääntyä.

Nora sulki silmänsä ja antoi Blaken riisua omat vaateensa ja Noran mekon. Sänky oli melko kapea, ja sillä liikkuminen oli hankalaa. Blake yritti painaa Noraa makuuasentoon kömpelösti, ottaen jalallaan välillä tukea maasta.

Kuva Jolenesta ja Dannysta välähti viiltävänä Noran mieleen, ja äkillisen uhmakkuuden puuskassa hän kaatoi Blaken istumaan sängyn jalkopäähän siirtyen itse tämän päälle.

Lopulta viimeisetkin vaatekappaleet lojuivat lattialla toimettomina.

***

Paljon myöhemmin, kun talo oli jo hiljainen ja bileet selvästi loppuneet, Nora keräsi vaatteensa lattialta ja jätti Blaken nukkumaan levollisena.

Nora tunsi olonsa kurjaksi ja käveli vessaan, jossa hän huomasi Robin kyykistelevän oksennukselta haiskahtavan pöntön yllä.
  "Vittu", Rob ehti mutista ennen kuin uusi annos viinaa ja mahanestettä tuli ylös. Nora lähti vessasta kuvotuksen vallassa.

Olohuoneoli autio lukuunottamatta sohvalla tupakalla istuvaa Macadamiaa. Vessasta kuului lisää yökkäyksen ääniä.

Nora istahti Macadamian viereen pehmeälle sohvalle.
  "Paljon kello?" Nora kysyi.
  "Puol viis. Mä nukuin täällä, kun aattelin odottaa sua", Macadamia sanoi kääntyen katsomaan Noraa tutkivasti. "Oliks se sun eka kerta? Millasta se oli?"

Nora vaihtoi kiusaantuneena asentoa. Tietenkin Macadamia arvasi, mitä oli tapahtunut. 
  "Oli", Nora mutisi hiljaa. "Ja se oli.. Kamalaa. Ei siitä tullu mitään."

Macadamia kohotti kulmiaan huvittuneena. 
   "Muistatsä mitä mä sanoin siitä tulikokeesta?" hän kysyi. Noran nyökättyä hän jatkoi: "Mä sanoisin että sä... Oot läpäissy sun kokeen."

Nora kääntyi hitaasti katsomaan Macadamiaa. Sitten hänen huulensa kaartuivat leveään hymyyn ja hän tunsi ilon läikähtävän sisimmässään. Hän otti Macadamian tarjoaman tupakan ja nojasi rennosti sohvan selkänojaan.

***

Siinäpä se sitten. Toivottavasti oli mahdollisen odotuksen arvoinen. Kiitokset muuten kaikille edellisiin osiin kommentoineille! Kommentit todella piristävät ja innostavat kirjoittamaan lisää!

32 kommenttia:

 1. No huhhuh, millaiseksi pahikseksi Nora heittäytyi! :D Tai no, aika perus teinisekoiluahan tuo. Mutta Nora sai mitä halusi, paitsi Dannyn :D On mielenkiintoista nähdä, tuleeko heistä vielä joskus pari, vai pariutuvatko ehkä Nora ja Blake... Vai Nora ja joku ihan muu. Jään sitä jännäämään. Noran vaiheista jengin jäsenenä saa varmasti aikaan vaikka mitä juonenkäänteitä.

  Kiitokset osasta, jään odottamaan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Nora alkoi pahistella ihan kunnolla! Teinisekoilut kunniaan :D Niin Nora tosiaan sai melkein kaiken haluamansa. Aika näyttää, päätyykö Nora yhteen ja kenen kanssa.. Tulevaisuudessa tosiaan lisää noran seikailuista jengissä. Kiitos sinulle kommentista! :)

   Poista
 2. Mahtava osa ja ihanaa saada tälle taas jatkoa :3 Tykäsin hirmuisesti, teinisekoilun kuvailu on hyvinkin onnistunutta ja realistista :) Mulla vaan on kokoajan sellainen tunne, että Noralle seuraa tosta jengistä vielä jotain hyvin hyvin ikävää >.< Ja mä niin toivon, että se löytää jonkun muun kuin Danny :D Hyh se on niin limasen olonen äijä... Jatkoa odottelen taas innolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :> Mukavaa että sepustukseni onnistui, ehdin sen luontevuutta jo vähän epäillä, kun ei itse ole pahemmin tullut bileissä käytyä :D Hehe, viime osassakin jengi herätti monen epäilyksiä.. Saas nähdä miten käy. Niin, Danny on aika saavuttamattomissa, mutta katsotaan. On se aika limanen joo :D Kiitos kommentista, mukava kuulla että odotat jatkoa! :3

   Poista
 3. Olipas vauhdikas osa! :) bileet olivat oikein onnistuneet ja vauhdikkaat, taisivat tytöt olla ottaneet muutamat liikaa kun meno kävi noin villiksi ;) mutta jatkoa odotellessa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Hienoa, että tykkäsit bileistä! Joo, tytsyillä meni tosiaan lujaa :D Jatkoa on luvassa taas joskus kun ennätän ;)

   Poista
 4. Oho kylläpäs nyt yllätti, että Nora päätyi kuitenkin sänkyyn noin vain vieraan pojan kanssa. Tosin tuo taitaa kuulua useilla teini-ikään, että juodaan, poltetaan ja aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista :DD Tosi kiva osa ja tapahtumia riitti! :) Jolene on kyllä todella ärsyttävä :s Käy hirveesti sääliksi Noraa, kun hän muuttaa itseään täysin, vaan jotta pystyisi olla jengissä ja tutustua ihastukseensa :/ Olit saanut hyvin lavastettua vaikeatkin tilanteet ja oli todellakin odottamisen arvoinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, ajattelin sen kuuluvan perusbiletykseen, että lopulta päädytään vieraan kanssa sänkyyn :D Mukavaa että pidit osasta! :) Jolene on tosiaan aikamoisen rasittava tapaus :/ Nora tosiaan joutuu esittämään aika erilaista roolia, kuin mihin on tottunut :D Ehkä kaikki on lopulta sen arvoista.. tai sitten ei. Kiitos kommentista! :) Hyvä että odotus palkittiin ;D

   Poista
 5. Päivitystahti kelpaa vallan hyvin tuollaisena. Pidemmät välit vain osoittavat, että sinulla on muutakin tekemistä eli olet aivan normaali ihminen! Olisi hämmentävämpää, jos joku tekisi joka päivä osia. .-s Ja sitä paitsi, laatu korvaa määrän. Parempi, että teet itsellesi sopivissa annoksissa laadukasta tarinaa. .-) Ei elämästä tulisi mitään, jos koko ajan pitäisi lukijoita miellyttää ja tehdä osia. Mitä minä oikein jaarittelen?

  Nora sitten onnistui sopeutumaan riittävissä määrin joukkoon. Macadamin ohjeet olivat samaan aikaan niin määriteltyjä mutta myös ympäripyöreitä. .-D Tavallaan ne jättivät vaihtoehtoja mutta toisaalta taas ei. Blake-parka kun häntä haukutaan, ja jengi tulee vain hyödyntämään hänen juomiaan. .-/ Blake kiinnostui sitten Norasta ensi silmäyksellä. Danny näyttää tosi laihalta makuuhuonekuvassa. .-D -> http://i1098.photobucket.com/albums/g368/GrePix/ScreenShot100_zps8f7c4f38.jpg Loppukin oli yllättävä. Nora ei ollutkaan mokannut vietettyään koko illan Blaken kanssa, kuten koko osaa lukiessani olin luullut. Jengin logiikalla hyvin järkeensäkäypää tämäkin vaihtoehto. Sitten vain uutta osaa odottelemaan. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet todella oikeassa! Pitäisi ehkä lopettaa pitkien välien murehtiminen, koska joskus muut kiireet välillä todella vievät aikaa, varmasti kaikilta muiltakin. Niin, välillä on kyllä pakko potkia itsensä kuvaamaan osaa, koska haluan kuitenkin tarinan edistyvän :P Mutta parempi näin, kuin että tekisi osat puolihuolimattomasti hetkessä! :) Mukavaa, että kerroit mielipiteesi, se piristi!

   Kyllä, Nora onnistui tavoitteessaan. Ohjeet tosiaan olivat aika mutkikkaita (toisaalta hyvin hyvin yksinkertaisia :D) Pääasiassahan ne ovat kieltoja. Jengi todella käyttää arkailematta hyväksi ketä vaan, eikä Blaken juomatarjonnasta voi kieltäytyä :D Juu, Noran ja Blaken välillä ei nyt mitään suurempia tunteita ollut, vaan hetkellistä nautintoa hakien.. Haha, katsoin uudestaan tuota kuvaa, Dannyn vartalo on tosi oudon näkönen :'D Niin, Blake ei ole arvojärjestyksessä erittäin korkealla, joten olisihan tuon mokaksikin voinut laskea.. Mutta ehkei jengi ole näissä asioissa turhan tarkka :P Kiitos mukavasta kommentista! :)

   Poista
 6. Höpsis, kyllä mielestäni jo kommentoin... Nojaa :--D
  Minusta on jännää, että Nora pääsi melko mutkattomasti jengiin mukaan. Ehkä Macadamia vaikuttaa asiaan positiivisesti...?
  Ja surullista on tuo, että jengiin päästäkseen täytyi tehdä jotain niinkin radikaalia kuin menettää neitsyys ): No, kunhan ei tyttö tule katumapäälle, niin asiat ovat ainakin toistaiseksi hyvin, eikös...?
  Hieno osa, jatkelepa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi usein itekin luulen jo kommentoineeni, enkä sitten kuitenkaan ole :D Niin, kyllähän se kävi aika helposti, saattoi Macadamia asiaan vaikuttaakin ;) Mutta en enää viitsinyt jahkailla asian kanssa, ajattelin että parempi jo päästä käsiksi toimintaan. Totta, surullistahan se on :( Yritin vähän ironisoida tällasta teinimaailmaa ja "jengejä" tässä osassa, tosin se ironia ei varmaan kauheasti näkynyt muualla kuin oman pääni sisässä :D Kiitos kommentista, jatkeleb kyllä kun kerkiän! :)

   Poista
 7. WAU aikamoinen osa :D tuo Macadamian asu rannalla on aivan ihana! Jos voisin ladata peliini asuja ilman että on simienpäällä kysyisin ehdottomasti mistä olet sen ladannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitoksia! :) Juu, itsekin tykkään tosta mekosta, se oli ihan ensimmäinen juttu, mitä ajattelin kun mielessäni suunnittelin Damia. Voin mä sen laittaa kysyttyihib ladattuihin joka tapauksessa, niin ei näytä niin tyhjältä :D

   Poista
 8. Huh, nyt on Nora päässyt paheen pyörteisiin oikein kunnolla. Sinänsä teinibile - juodaan - sekoillaan kuvio on aika kaluttu, mutta tämä tarina ei. Henkilöt ovat kiinnostavia ja niihin on panostettu, Macadamia on tosi mielenkiintoinen ja tässä on päähenkilön, Noran kasvutarinamaisuutta, jota on kiinnostava seurata. Tyttö etsii vähän uutta suuntaa. Kiva kun ei ihan aluksikaan ollut mikään viaton lapsi enää että hui kaikki uutta, nyt vain laitettiin vähän vettä myllyyn lisää. Olisi mielenkiintoista kun tädin menneisyydestä saisi kuulla jotain lisää... Sulla on hyvä päivitystahti, paljon tän useammin en ehtisi osia käydä tasaisesti lukemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) Vähän pelkäsin suunnitellessa, että onko tää aihe just liian kaluttu, ja tuleeko tästä tarinasta liian kliseinen. Sitten ajattelin, että kliseitä hyväksikäyttäen voisin onnistua tekemään kiinnostavan tarinan teinisekoilusta, ilman että siitä tulee tylsää. Kun kuitenkin halusin kirjoittaa tästä aiheesta. Mukava kuulla, että olen onnistunut tavoitteessani tehdä hahmoista riittävän kiinnostavia ja erilaisia! :) Jos Nora olisi ollut vielä sinisilmäisempi kuin nyt on/aluksi oli, olisi ollut vaikeampaa kirjoittaa biletysteeman mukaan, koska sillon olisi tavallaan tarvinut Noran kautta selittää lukijoillekin itsestään selviä asioita alkoholista ja muusta. Huh, tuleepa analysoitua kovasti :D Ja kello on kohta kaks yöllä, saakohan tästä aamulla enää mitään selvää :D Ää, henkilö nimeltä GreenPixy eksyy aiheesta! Juu siis, Joan-tädin taustaa kuullaan vielä tulevissa osissa, vaikkei sillä Noran kannalta tulekaan olemaan mitään merkitystä. Halusin vain, ettei Joan ole pelkkä rändöm sivuhahmo, vaan että hänelläkin on ona tarina. Hienoa että päivitystahtini on sopiva, en olekaan ennen ajatellut asiaa tuolta kantilta! Kiitos kommentista, vai sanoinks mä sen jo?

   Poista
 9. Jeee! Vihdoin jatkoa tännekkin. Niin hyvä osa, ja kyllä huomasi, että laatu oli sen mukainen, että on panostettu. Eli ei väliä vaikka taukoa olisikin kauemmin, osasi ovat aina hyviä.

  Voi Nora minkä teit! Tyttö näyttää nyt sitä hurjaa puoltaan, että pääsee porukkaan. :D Bileet oli aidosti toteutettu, ja tuntuu, kuin itsekkin olisin ollut siellä. En pidä yhtään Dannystä, jotenkin limaisen olonen jätkä. :D Blake ja Nora sen sijaan päättivät ottaa illasta irti. Erittäin hyvää kerrontaa ja hyvin lavastetut kuvat. Jatkoa innokkaasti odotellen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukava kuulla että olen tehnyt laadukasta jälkeä! :) Laadukkuus (laatu?) on ehkä parasta mitä voi osan onnistumiselta toivoa. Todella mukava kuulla! :) Jep, kaikenlaista sitä joutuu tekemään että tulisi hyväksytyksi toisten silmissä.. Toisaalta eihän Noraa kukaan pakota mihinkään :P Hauskaa että sulle tuli bileistä tollanen fiilis, koska se tuntui alukdi tosi hankalalta ja väkinäiseltä. Simit osottautui kuitenkin yhteistyöhaluisiksi, kiitos heille siitä! Höh, tää on jo toinen kerta kun Dannya sanotaan limaseksi :'D Nojaa, ehkä se sitten on vähän limanen :D Kiitos kovasti sinulle kommentista! :)

   Poista
 10. Osa oli jälleen kerran hyvä :) Mutta voi tuota Noraa... Hyvin oli lavastettu ja kerrontakin sujui hyvin. Aidon tuntuista meininkiä, vaikka itse en olekaan ravannut missään bileissä.
  Mutta nyt Nora on päässyt mukaan porukkaan ja mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En ole itekään pahemmin bileissä käynyt, muta hyvä että onnistui :D Juu, Nora on nyt "in" ja yritän saada tulevista tapahtumista mahdollisimman mielenkiintoisia! ;)

   Poista
 11. Loistava osa jälleen kerran! Oli kyllä odottamisen arvoinen ;) Norahan heittäytyi ihan kunnolla pahikseksi. Saas nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mitäs jos Nora tuliski raskaaksi? :o

  Uutta osaa vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että pidit, eikä tarvinnut turhaan odotella! :) Kyllä, Noran pahistelua on vielä luvassa. Tulevaisuus tuo tullessaan vaikka mitä ;) Hmm, kiinnostava mahdollisuus! Kiitos kommentista! :)

   Poista
 12. Hauska osa! Nora onkin kunnolla päässyt jengiin mukaan. Kiva että lähes jokaisella henkilöllä on oma persoonansa.

  Jatkoa odottelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa että miellytti! :) Nora pääsikin lopulta mukaan jengiin, saas nähdä mitä vielä tapahtuu. Olenkin yrittänyt muovata kaikille juuri omanlaista persoonaa, ettei kaikki olis vaan harmaata massaa :P Kiitos kommentista, jatkoa tulee joskus ;)

   Poista
 13. Hyvän osan olit saanut taasen aikaan Kiitos tästä sunnuntai aamupäivän virkistyksestä :).
  Osa oli jälleen niin toden tuntuinen ja hetken luulin pyörivänikin teinien maailmassa. Teinipileiden kaava oli toteutettu niin kuin elämä normaalistikin tuntuu menevän. Etsitään sitä omaa itseään ja tehdään kaikki maailman typeryydet joukkoon pääsemisen vuoksi. Vaikka tämä kaava onkin tuttu, niin mielestäni tässä se ei ainakaan tuntunut millään tavalla tylsistyttävällä. Kerronta pelasti paljon, samoin kuin tieto siitä, että Noran kasvuahan tässä seurataan. Mielenkiinnolla odotan ongelmia (tietenkin), mitä melko varmasti Noran kasvutarinassa tullaan vielä näkemään.

  Jatkoa mielenkiinnolla ootellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset itsellesi! :) Mahtavaa, osa oli siis onnistunut, jos tuntui todelta! Niin, ajattelinkin että kaikki tietää kyllä miten tällaset bileet sun muu etenee, ja vaikka bileet olikin tässä osassa se juttu, Mutta todella hienoa, jos se ei ollut mitenkään pitkäveteistä, osa oli ehkäpä siinäkin mielessä onnistunut. Voinpa sanoa, että olet melko varmasti oikeassa ongelmien suhteen, nehän kuuluu elämään.. etenkin nuorten elämään ;) Kiitos kommentistasi! :>

   Poista
 14. Näin Macadamian tässä osassa jotenkin aivan uudessa valossa. Aiemmin olin ajatellut tämän vastahakoisuuden Noran auttamisessa jengiin pääsemisessä johtuvan siitä ettei Macadamiaa hirveästi kiinnostanut Noran seura, mutta nyt tajusin tämän vain ajatelleen Noran parasta. Hän ei halunnut Noran joutuvan vaikeuksiin jengin kanssa, ja edelleen suojelu jatkuu tarkkojen ohjeiden muodossa, miten jengiläisten seurassa tulee käyttäytyä nolaamatta itseään. Ihanaa miten Macadamia on ottanut Noran siipensä alle. .-) Näitä kahta tyttöä lukuun ottamatta muu jengi jäi vieläkin melko tuntemattomaksi, vaikka Noran näkökulmasta jokunen havainto kävikin ilmi. Danny onkin ilmeisesti Jolenen tossun alla, näen jo mielessäni millainen kissatappelu Jolenen ja Noran välille tulee jos tieto Noran ihastuksesta kaikuu tämän korviin. .-D Noran mustasukkaisuuspuuskat olivat mielenkiintoisia kun ne yllyttivät häntä menemään pidemmälle Blaken kanssa. Kuvitteliko hän olevansa ns. lähempänä Dannya jos teki samat asiat mitä poikakin? Tai ehkä alkoholillakin oli oma osuutensa tässä.. Bileet jälkitunnelmineen oli hienosti kuvattu ja lavastettu! Juomapullot simien käsissä tekivät tavallisista tanssiliikkeista erilaisia ja kivannäköisiä, ja plussaa myös siitä että olit hankkinut paikalle lavastesimejä. .-) Ainoa silmään ikävämmin pistänyt asia oli henkilöiden kampausten vaihtelusta aiheutuvat pituus- ja värierot hiuksissa. Jään odottelemaan jatkoa!

  (http://cr.vuodatus.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, aivan, en ole edes itse tajunnut, etten ehkä ole kertonut selvästi Macadamian motiiveja, mutta ehkä se on ihan hyväkin! Mukavaa, että asioita nähdään uudelta kantilta, eikä niin että heti ekassa osassa kaikki olisi heti tosi selkeää ja tylsää :P Ensi osassa yritän luoda vähän enemmän kontaktia jengiin (olen jo melkein kirjottanut osan, enkä tiedä onnistuiko se kovin hyvin :D), että vähän tulisi muutkin tutummaksi. Edes vähän. Danny on jengin "pomo", mutta kyllä käytännössä Jolenen mukaan Dannyn pää kääntyy. Kissatappelu kuulostaa kyllä aika hyvältä, katsotaan mitä tässä vielä käy ;D

   En minä oikein tiedä, mitä Nora ajatteli (vai ajatteliko mitään, ne parit drinkit saattoi hyvinkin vaikuttaa asiaan). Ehkä jonkunlainen mustasukkaisuudesta kumpuava uhmakkuus sai tytön ajattelamaan, että Blaken kanssa oleminen muuttaisi jotain.. Aa, mukavaa että tykkäsit bileistä, niitä oli hauska kuvata! Ei tarvinnut koko ajan ärsyyntyä ja huutaa noille, vaan kaikki olivat ihan luonnollisia ja suostuivat yhteistyöhön kanssani :3 Joo, olen itskein huomannut tuon hius-ongelman, ja menin kiroamaan itseni, kun etenkin Macadamialle valitsin sen väriset hiukset, ettei sellaista väriä tietenkään ole missään muussa mallissa. Mutta yritän olla tarkempi seuraavissa osissa :P Kiitos mukavasta kommentista!

   Poista
 15. Loistava osa :D Ihana kun tämä tarina on tällainen mitä tapahtuu oikeastikin koko ajan, kun teinit haluavat päästä porukkaan tekemällä mitä vaan. Saa nähdä, kaduttaako Noraa myöhemmin.
  Oli kans kiva kun tuo Macademian hahmo vähän avautui. Ajattelin jo, että Macademia sättisi Noraa tuosta Blaken panemisesta, mutta jännä kun Macademia ei siihen kiinnittänyt paljoakaan huomiota. Ihme akka :D
  Odottelen innolla jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mukavaa että tämä tuntuu todentuntuiselta :3 Nora tosiaan oli/on valmis ihan mihin vaan, katsotaan sitten mitä seurauksia hölmöilystä saattaa tulla :P Juu, Macadamia on tosiaan vähän outo, välillä mietin, että osaanko ollenkaan kirjoittaa Macadamian sellaiseksi kuin ajattelen, vai jääkö siitä ihan pimee kuva :D Jatkoa tulee kyllä joskus, kiitos kommentista :D

   Poista
 16. Whoa.

  Tämä osa taisi herättää loputkin meikän aivoista horroksesta :D Tarina kulki ihanan sujuvasti ja oli todella elävää, selvästikin se kuvaamisen kanssa tappeleminen kannatti. Kuvat olivat todella hienoja!
  Onnistuit tekjemään meikäläisen melkein sanattomaksi, koetan kuitenkin jotakin järkevää sanoa.
  Kohtauksesta toiseen siirryttiin hyvin ja luontevasti, tuskin huomasi ollenkaan että oli äkkiä jo osan lopussa ja teki mieli lukea vielä kerran uudestaan ;) Muista henkilöhahmoista tuli mukavasti lisää tietoa ja osamusa natsasi - jälleen - yllättävän hyvin ;D
  Koetan päästä mahdollisimman pian lukemaan tuon uusimman osan!

  VastaaPoista
 17. Kylläpä oli Hardwickilla tarjottavaa!!
  Toivottavasti Nora muisti käyttää ehkäisyä... Saapa nähdä alkaako kaduttamaan, kun alkoholi haihtuu verestä vai onko tyttö edelleenkin iloinen tulikokeen läpäisystä. Tämä olisi kuitenkin halunnut itselleen Dannyn ja tuntui ajautuvan Blaken sänkyyn vain pelkästä kostonhalusta.

  Tarina oli todella sujuvasti kirjoitettu ja kuvat täydensivät sitä mukavasti. Todella onnistunut osa ja jättää janoamaan lisää.. Onneksi, mulle niitä näyttääkin olevan ainakin kaksin kappalein ;) !

  VastaaPoista