lauantai 31. tammikuuta 2015

Osa 10. Isku vasten kasvoja

Jes, sainpas osan vielä tammikuun puolella valmiiksi! Mahtavaa. Ja koska viime osa ilmestyi joulukuun alussa, olen normaalista kahden (lue: neljän) kuukauden päivitystahdistani etuajassa.
    Mutta hei, aletaan lähestyä maaliviivaa! Suunnitteilla olisi tehdä vielä kaksi osaa, ja sitten Hardwick Shore päättyy. No, johan tässä on pari vuotta tahkottukin :P

Queen - Another one bites the dust

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA: Jengin hajottua Nora vietti onnellisia päviä Dannyn tyttöystävänä. Välit Joan-tätiin kuitenkin kiristyivät, ja Noralla ja Joanilla oli pientä sanaharkkaa. Joanin menneisyyden verho raottui hieman: hänellä oli nuorempana alkoholiongelma, mutta hän oli ollut raittiina keskenmenostaan lähtien. Houkutus oli kuitenkin suuri, eikä Joan ollut pystynyt viime aikoina pitämään itseään kurissa samoin kuin ennen. Pikkuhiljaa hän on repsahtamssa takaisin vanhaan tapaansa. Ollessaan ystävänsä kanssa baarissa Joan tapasi vanhan tuttunsa Tony Zaloumiksen.
    Jenkinsin pitämissä bileissä Nora, Danny, Macadamia ja Rob tapasivat Gringo Shade -nimisen miehen, Jenkins "bisneskumppanin" eli huumediilerin. Jolene oli edelleen raivoissaan erosta, haastoi  riitaa, ja uhkaili Noraa. Myöhemmin illalla poliisit tekivät yllättävän iskun Jenkinsin talolle: suurin osa vieraista pääsi pakenemään, mutta Nora, Danny, Rob ja Jenkins itse vietiin poliisiasemalle.

***

***


"Nimi?"
  "Jenkins."
  "Koko nimi?"
  "Hyde Douglas Jenkins."
Konstaapeli Ramos käänsi lehtiöstään esille puhtaan sivun. Ylempi komisario Moscovitz loi Jenkinsiin läpitunkevan katseen.
   "Saimme lähteestämme tiedon", hän aloitti, "että, asuntoonne oli tänä iltana kuljetettu laittomia huumausaineita. Kiistättekö tämän herra Jenkins?"
   Jenkins pysyi vaiti. Komisario Moscovitz huokaisi.
   "Kuulkaa, herra Jenkins", hän totesi. "Minun on sanottava, että mitä vähemmän suostutte tekemään yhteistyötä kanssamme, sitä pidempi vankeustuomio teitä uhkaa. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kertanne täällä asemalla, joten suosittelisin kertomaan kaiken mitä tiedätte asiasta."
  Jenkins pysyi edelleen vaiti.
Kuulusteluhuoneen ulkopuolella istuivat Rob, Danny ja kauhusta kankea Nora. Hän rutisti toista polveaan itseään vasten. Kaikki tuntui jotenkin sekavalta ja sumealta, Nora sulki silmänsä ja yritti estää kyyneliä valumasta.
   "Aivan helvetin huono tuuri", puuskahti Danny. Toiset mumisivat myöntävästi, ja sitten hiljaisuus  laskeutui taas heidän ylleen. Danny rikkoi sen uudelleen.
   "Mistä ne ties? Jenkinsillä on ollu vaikka mitä kamaa jo monta kuukautta. Mistä ne ties tulla just tänään? Joku käräytti sen."
Rob vastasi jotain, mutta Nora ei jaksanut kiinnittää huomiota. Hän ei pystynyt keskittymään mihinkään.
   Nora avasi silmänsä, ja hänen katseensa osui tyhjään tuoliin Robin vieressä. Hassua, että se oli tyhjä, bileissähän oli ollut porukkaa vaikka millä mitalla... Miten kaikki muut olivat päässeet pakenemaan? Nora ei muistanut tilannetta tarkkaan. Joku oli huutanut, kaikki olivat rynnänneet ovelle, Macadamia oli ollut hänen vieressään... Samassa Nora ymmärsi, miksi neljäs tuoli oli tyhjä. Macadamia ei ollut siellä.

***Joan hyväili Tonyn niskaa,selkää, käsivarsia... Hänen oli vaikea uskoa, että mies oli oikeasti siinä. Vielä vaikeampi oli päättää, halusiko hän miehen olevna siinä. Tony oli kaukainen, saavuttamattomissa, unohdettu. Ja kuitenkin hän oli siinä, niin lämmin, niin... elävä.
Joanin kännykkä pirahti vaativasti soimaan keskeyttäen hetken. Huokaisten Joan erkani Tonysta ja nousi vastahakoisesti sängystä.


"Haloo? Joo, olen. Hän on sisarentyt- MITÄ!? Ei helv- Ehm, aivan. Tietysti. Totta kai. Kotona? K-kyllä... Kiitos."
   "Kaikki okei?" Tony kysyi huolettomasti toivoen Joanin palaavan nopeasti takaisin sänkyyn.Sen sijaan Joan ryntäsi vaatekaapille ja alkoi kiskoa päälleen ensimmäisiä käteen osuvia vaatekappaleita.
   "Ei ole okei, ei", Joan mutisi. "Tony... Sori, sun pitäisi kai lähteä. Siskontyttö on joutunut johonkin selkkaukseen poliisien kanssa. Ne on tuomassa sitä kotiin."
Noin vartin kuluttua Joan oli saanut hämmentyneen Tonyn lähtemään ja ehti juuri parahiksi pihalle näkemään, kuinka musta Audi pysähtyi tien viereen. Nora nousi etupenkiltä heti ja paiskasi oven kiinni.
   Ei sentään tulleet pillit soiden poliisiautolla, Joan ajatteli maalaillen mielessään kauhukuvia siitä, mihin Nora oli oikein joutunut.

Rivakan oloinen poliisi tuli ulos autosta Noran jäljessä. Joan antoi tämän puheen mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vilkuillen sivummalla seisovaa Noraa. Joan tunsi verensä kiehahtavan, tyttö saisi kuulla kunniansa myöhemmin.
   "..nauttinut alkoholia.. ..huumeratsian yhteydessä.. ..ei tästä kuitenkaan sakkoa tule.. ..hänellä ei ollut hallussaan.. ..ei ole aikaisemmin ollut tekemisissä poliisin kanssa.. ..keskustelette tapahtuneesta.."
   "Kiitos, konstaapeli. Puhumme tästä Noran kanssa. Tämä ei tule toistumaan", Joan nyökkäili yrittäen kuulostaa niin vastuulliselta kuin osasi.Joan odotti, että auto oli kaartanut pois näkyvistä, viittasi Noran sisään ja räjähti vasta sitten.
   "Mitä helvettiä sun päässäs liikkui?" Joan huusi. Nora kavahti vaistomaisesti taaksepäin; Joan ei ollut ikinä raivostunut hänelle. "Ryyppäämässä jonkun tuntemattoman kotona.. Ja mistä huumeista se puhui? Auta jumalauta armias, jos sä olisit ottanu jotain muutakin kun viinaa! Jos -"
Nora huusi päälle: "En mä tienny mistään huumeista!", mikä ei tosin ollut totta. "Enkä mä missään tuntemattoman luona ollu, vaan kaverin..."
  "Tajuatko sä yhtään, mitä olis voinu tapahtua! Mä olin huolis-""Et todellakaan ollu huolissas musta, älä ees yritä!" Nora sihahti. "Olit varmaan itekki jossain baarissa, taas kerran!"
   "ET PUHU MULLE NOIN!" Joan karjahti. "Mä olen aikuinen ihminen, mä olen sun huoltaja, mä.. Äitis ei todellakaan ilahdu kun kuulee tästä!"


"Ihan ku sä muka kertoisit sille, suahan se syyttäis! Ettekä te oo edes väleissä!" Nora kivahti ja käänsi selkänsä Joanille. "Mä pidän kyllä huolen itestäni."
   "Nyt tulet takasin, tää ei todellakaan ollut vielä tässä!" Joan huusi Noran loittonevalle selälle, muttei saanut vastaukseksi muuta kuin jalkojen tömistelyä portaissa.
"Saatana", Joan kirosi ja nappasi raivosta kiehuen baaritiskille jääneen drinkin.

***
"Moi, missä oot?"
   Macadamiaa ei näkynyt eikä kuulunut, vaikka Nora oli varma, että he olivat sopineet tapaavansa Noran luona. Kello alkoi hipoa jo neljää, ja Noraa häiritsi, ettei hän ollut kuullut Macadamiasta bileiden jälkeen. Hän halusi päästä kertomaan toiselle kaiken tapahtuneen.
   Noin miljoonannen tekstiviestin jälkeen Macadamia vastasi ja sanoi tulevansa.
"OMG, sä et voi uskoo tätä!" Nora puuskahti, siirtyen heti asiaan. "Ne kytät sai meidät kiinni, ja Jenkins jäi vielä sinne! Se on varmaan vaikeuksissa, tai mä en tiedä, löysikö ne ne huumeet, mut -"
  "Mä tiedän", Macadamia totesi.
  "Mä siis en tiedä - Hä? Ai mitä tiedät?"
  "Kuulin siitä jutusta. Kytät löys ne kamat. Jenkinsiä odottaa ihan kivan pituinen tuomio, luulisin..."

Norasta oli hämmentävää, että Macadamia tiesi asiasta enemmän kuin hän, vaikkei ollut ollut edes paikalla. Mistä Noran mieleen tulikin...
   "Sä et jääny kiinni", Nora sanoi hölmösti.
   "En tietenkään", Macadamia sanoi tyynesti. "Luuletsä että tää oli eka kerta kun mä näin poliiseja? Big deal."Nora ei keksinyt mitään sanottavaa. Macadamia huomasi Noran loukkaantuneesta ilmeestä, mitä tämä ajatteli.
   "Jokainen pitää huolen itestään", Macadamia sanoi melko tylyyn sävyyn. "Jos sä et ois ollu niin hidas, et olis jääny kiinni. Eihän sulle edes käyny mitään."


"Mä jouduin asemalle ja sä vaan pakenit!" Nora kimpaantui. "Olisit sä voinu ainakin.."
   "Ai odottaa sua?" Macadamia sanoi, ja se kuulosti juuri niin typerältä kuin Nora oli kuvitellut.
   "Aluksi sä olit koko ajan holhoamassa mua ja hengitit mun niskaan!" Nora jatkoi välittämättä Macadamiasta. "Ja nyt sua ei ees kiinnosta, vaikka oli muka niin paha juttu tutustua Dannyyn ja -"
  "Jos sä et olis hidastellu Dannyn kanssa, et olis välttämättä joutunut sinne helvetin asemalle!" Macadamia ärähti. "Mähän sanoin, siitä ei koidu sulle mitään hyvää -"


"Mitä!?" Nora huusi ja pomppasi seisomaan. Myös Macadamia nousi seisomaan ja veti kädet puuskaan. "Mitä sulla on Dannya vastaan, oot olevinas niin hyvä kaveri sen kanssa ja -"
   Sitten Nora tajusi, mistä oli kyse. Se oli niin päivänselvää, että hän ei käsittänyt miksei ollut sitä aiemmin.
   "Sä! Sä haluat Dannyn itelles!" Nora kirkaisi. "Niin tietysti! Sen takia sä olet koko ajan ollut varottelemassa mua siitä!"Sanaakaan sanomatta Macadamia käänsi hitaasti selkänsä Noralle ja käveli ovelle.
   "Ei sulle voi puhua", Macadamia sanoi ovelta katsomatta taakseen. "Jumalauta."

***
Robster69: emt, emmä jaksa tänää lähtee.. samat paskapuheet ja laimeet kaljat.. ja kohta on taas joku vitunmoinen draama päällä eikä mua pahemmin kiinnosta XD

queenoffuckingdarkness: nii.. siis mistä draamasta sä puhut?

Robster69 kirjoittaa...

Robster69: no kyl sä tiiät XD näyttää siltä että danny haluaa takas blondin syliin

queenoffuckingdarkness: hah, ois pitäny arvata :D

Macadamia käänsi katseensa pois läppärin näytöstä. Oikeastaan hän olikin arvellut jotain tällaista. Danny oli tosin ollut vihainen pitkään... No, mitäpä väliä sillä oli, ei yhtään mitään. Macadamia tiesi tasan tarkkaan, minkälainen vaikutus Jolenella oli Dannyyn.
Macadamia nousi ja käveli ikkunan luo. Danny oli siis pettänyt Noraa Jolenen kanssa. Nora ei tajuaisi mitään, ei tietenkään. Uskoisiko hän, jos Macadamia kertoisi? Tuskinpa. Mutta mitä muita vaihtoehtoja olisi? Macadamia puntaroi niitä mielessään. Toki hän voisi olla puuttumatta koko juttuun, mutta... Ei, tehtävissä oli vain yksi asia. Hän kuitenkin epäröi.
Lopulta hän näppäili Dannyn numeron.
   "Moi. Mulla on asiaa. Norasta."

***
Nora tuijotti puhelintaan, lukien pikkuriikkisiä sanoja sen näytöltä kerta toisensa jälkeen. Mutta luki hän kuinka monta kertaa tahansa, hän ei ymmärtänyt niitä lainkaan.

Noralla oli korvissaan Dannyn ostamat korvakorut. Ne olivat vihreät, ne sopivat Noran silmien väriin. Danny oli itse sanonut niin.

Oli kiva hengailla, mut se on nyt ohi. Olis parempi, jos sua ei enää näkyis täällä.  - D

Oliko se jotain vierasta kieltä? Minkä takia sitä oli niin vaikea käsittää?

Sitten Nora tajusi, mistä oli kyse. Hän haukkoi henkeään, kun ymmärrys tulvahti hänen rintaansa, eikä mikään ollut enää epäselvää.
   Se oli virhe. Oli tapahtunut virhe! Tietysti. Tietenkin, sehän oli itsestään selvää. Viestin oli lähettänyt joku muu Danny, ja se oli tarkoitettu jollekin toiselle Noralle.

Mutta Noran oli löydettävä Danny ja varmistettava... Hän lensi portaat alakertaan, etuovesta ulos ja pinkaisi juoksuun. Hänen oli pakko saada nähdä Danny, hän halusi sellityksen...

Nora juoksi ostarille asti ja pysähtyi. Näky sai hänen verensä seisahtumaan. Matkan aikana kuivaneet kyyneleetalkoivat taas kirvellä hänen silmäkulmissaan.Jolene huomasi hänet ensin. "Kukas se siinä?" hän kirkaisi, kasvot loistaen sellaista vahingoniloa, että Noran vatsassa muljahti. Vielä pahemmalta tuntui kuitenkin Dannyn katse, se jolla Nora oli nähnyt hänen niin monta kertaa hyväilen Jolenea, muttei ikinä häntä itseään.

Nora käveli heidän luokseen vapisevin jaloin. Jossain alitajunnassaan hän huomasi, miten kaikki muut loivat häneen halveksivia katseita.
   "Danny...", Nora kuiskasi.
   "Kato Danny, on sillä pokkaa tulla vielä tänne anelemaan!" Jolene nauroi. "Sä oot myöhässä, tehty mikä tehty", hän lisäsi hymyillen Noralle.
  "Mä... M-mä en ymmärrä..", Nora yritit mumista, mutta sanat juuttuivat kurkkuun kiinni.

Danny ja Jolene nousivat seisomaan. 
   "Mä tiesin, ettei siihen voi luottaa", Jolene tokaisi, ja molemmat hymyilivät vinosti.
"Sun olis kannattanu miettiä", Danny sanoi vakavoituen. "Olisit miettiny ennen ku kerroit kytille Jenkinsistä."
  "M-mitäh?" Nora henkäisi. Häntä pyörrytti. "Ei, e-en.. Danny -" Hän toivoi, että Danny olisi sanonut jotain, olisi edes katsonut häntä silmiin, jotain. Ei mitään. Danny, Noran suuri rakkaus, kääntyi hitaasti poispäin ja käänsi selkänsä Noralle lopullisesti.

Jolene otti askelen lähemmäs Noraa, joka perääntyi vaistomaisesti.
   "Usko mua", hän sanoi hiljaa. Kaikki iva oli kadonnut hänen kasvoiltaan, jäljellä oli puhdasta vihaa. "Usko mua, kun mä sanon, ettei sun kannata näyttäytyä täällä. Me ei tykätä.. kantelijoista."
   "Mä -"
   "Kukaan ei tykkää. Etenkään sun rakas Macadamia. Niin, just sehän se olikin, joka soitti Dannylle ja kertoi sun pikku lipsahduksesta."

Noralta meni hetki aikaa tajuta, mitä oli kuullut.
   "Mitä?" Vastaukseksi hän sai vain pilkallisen hymyn.

***


"Avaa saatana!"
   Nora hakkasi ovea raivosta tärisevin käsin. Oven takaa kuului askelia.

Macadamian vihaiset kasvot ilmestyivät ovenrakoon.
  "Mitä helvettiä sä täällä huudat?"
  "Pidä turpas kiinni!" Nora huusi niin kovaa keuhkoista lähti. "Sä olet puhunu jo ihan tarpeeks, vai mitä?"
Macadamia ei sanonut mitään, vaan antoi Noran tunkeutua sisälle sen kummemmin estelemättä.
  "Minkä takia sun piti mennä pilaamaan kaikki?" Nora jatkoi huutamistaan.
  "Mitä?" Macadamia ärähti. "Älä viitti, teidän juttu olis päättyny ennemmin tai myöhemmin. Se oli sun omaksi parhaaksi.""Mun parhaaksi? Miten sä voit sanoa noin? Miten sä voit?! Mulla ja Dannylla oli kaikki ihan hyv-"
   "Danny petti sua", Macadamia sanoin kovaan ääneen Noran päälle. "Mä en ole syypää teidän eroon, mä vaan soitin Dannylle -"
   "EIKÄ PETTÄNY!" Nora karjui. "Niin joo, soitit vaan sille, nii! Ja puhuit musta paskaa! Olis pitäny arvata tää, mä tiesin että sä haluat Dannyn vaan itelles!""Älä nyt taas alota tota!" Macadamia huudahti turhautuneena. "Mä en ymmärrä -"
  "Säkö et ymmärrä? en ymmärrä sua!" Nora sihahti. "Mä luulin, että me ollaan ystäviä. Hyvästi, Macadamia."


Sen sanottuaan Nora käveli ulos ja pamautti ovne perässään kiinni niin kovaa, ettei Macadamia olisi ihmetellyt, jos se olisi irronnut karmeistaan. Macadamia istahti lattialle, kietoi kädet polviensa ympäri ja tuijotti kohtaa jossa Nora oli hetki sitten seissyt.

***

Draamaa, draamaa. Saa jättää kommenttia! :>

24 kommenttia:

 1. Oo, draamaa tosiaan! Aika ikävän tempun Macadamia tosiaan teki, kun tuhosi niin Noran suhteen kuin tämän sosiaaliset piiritkin. Macadamiasta ja sen ajatuksista ei kyllä muutenkaan ota selkoa...Yrittääköhän tämä suojella Noraa vai on tosiaan kateellinen Dannysta? O: Mutta toisaalta nyt kun Noran bileporukat ovat hylänneet tämän, toivoisin että tyttö viimein laskeutuisi maan pinnalle, hankkisi kivempia ystäviä ja sopisi välinsä Joanin kanssa :3 Teksti on musta tässä osassa erityisen hyvin kirjotettu, varsinkin riitelykohdissa saa tosi aidontuntuisen kuvan kohtauksen tunnelmasta. Ja yhh, Jolene on niin ärsyttävä D:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draama on kivaa >:) Macadamia on minullekin vähän mysteeri, mutta ainakin tässä asiassa hänen motiivinsa paljastuu lopulta :D Noran orastavat siteet tähän uuteen maailmaan on katkaistu, ehkä hän tosiaan laskeutuu maan pinnalle.. tai sitten ei :P Katsotaan, katsotaan. Kiitoksia kommentistasi! :)

   Poista
 2. Danny on kamala. -_- Nora on niin Dannyn lumoissa, ettei suostu huomaamaan, että Macadamia yrittää vain auttaa tätä. Kyllä on dramaattista tuo teinien elämä. :D Hyvä osa, innolla odotan jatkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danny on tosiaan idiootti! Niin on, teineistä saa hyvää jutun juurta :D Kiitän kommentista! :)

   Poista
 3. No ohhohhohhoh nyt! Olisihan tuo Danny pitänyt arvata, keskenkasvuinen pippeliaivo. Hyh, Jolene on varmaan ihan onnessaa saadessaan exänsä takaisin, joka ensin lemppasi noin vain, ja sitten petti nykyistään Jolenen kanssa... :D Onhan Jolene inha, mutta kai nyt hänkin ansaitsisi vähän parempaa.
  Mutta ei kai Joanin elämä ala vähän repsahtaa alamäkeen? Mitenköhän tässä nyt käy, kun Noralla ei ole enää kavereitakaan. Macadamian tapa hoitaa asiat oli kyllä vähän kyseenalainen.

  Jatkoa!
  - JAMIE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pippeliaivo, ihanaa :'D Et olisi voinut osuvammin sanavalintaa tehdä. Jolene ei voisi varmaankaan tyytyväisempi olla. Kiva, että joku toivoo hänellekin hyvää, tai ainakin vähän hyvää. Macadamia on kyseenalainen henkilö :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Oi voi voi voi. Ihan ekaksi on pakko mainita, miten helkkarin hyvin toi osamusiikki sopi tähän! ♥
  Mutta hei, tostahan saattais tulla melko muheva juonenkäänne, jos Joan ja Tony "palaisivat(?)" yhteen, niin tulis Macadamiasta ja Norasta sisarpuolia... menis suhdekiemurat uuteen uskoon :D joo, alan taas värkkäämään juonta muiden puolesta, hupsista
  Vähän hienotunteisemmin olis Macadamia voinut Noran ja Dannyn eron hoitaa (niiku esim väittää vaikka Noran pettäneen, etc), mutta ymmärrän kyllä että tää kuuluu juoneen :D Pisti vaan harmittamaan ja suututtamaan, kun Nora-parka ei saanut tilaisuutta selittää, ettei hän mitään ollut kenellekään kielinyt. Höh.
  Mie toivon, että totuus tulee julki ja asiat saadaan setvittyä jokaisen kohdalta.
  Innolla jatkoa oottaen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa että joku jaksaa noita osamusiikkejakin kuunnella :P Vaikka väälillä tuntuukin, ettei ne liity osaan mitenkään :D Ohoh, se tosiaan sekottaisi pakkaa aika tavalla! Saas nähdä mitä olen suunnitellut ;P
   Macadamia ei ole hienotunteisimpia ihmisiä, mutta eipä tosiaan tuo olut kaikkein paras tapa hoitaa asia. Jäädään odottelemaan, miten tämän sotkun kanssa oikein käy! Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista
 5. Jeess, Queenia osamusiikkina <3
  Krhm, asiaan. Macadamia taisi olla sitä tyyppiä, joka on ensimmäisenä takaovesta pihalla ja jo muutaman aidan yli ennen kuin poliisit ehtivät edes ovelle asti ;)
  Joanin ja Noran riita oli hyvin kirjoitettu ja kuvakulmat olivat oikein näppäriä. Kummallakin taisi olla toisilleen pieni piikki, vaikka Nora saattoi osua omallaan tarkemmin...
  Mutta Noran ja Macadamian kissatappelusta pidin vielä enemmän. Onkos Nora oikeassa vai ei? Miun pieneen mieleeni ei kyllä juolahtanut, että Macadamia voisikin olla pihkassa Dannyyn, tuli yhtä yllättäen kuin Noralle tämä mahdollisuus :0

  Mutta Macadamian tiedot Jolenesta ja Dannysta sekä tuo kohtaus, missä Macadamia miettii miten asian paljastaisi Noralle, olivat kyllä vieläkin parempaa (koko ajan paranee :D) Pidän juuri tällaisesta juonilankojen asettelusta. Ja noh, Macadamian suunnitelmahan periaatteessa toimi kun Danny jätti Noran, muta muuten ei tainnut mennä aivan niin kuin tyttö oli ajatellut. No, rakkaus on sokea - ja usein myös kuuro sekä kohtalaisen härkäpäinen.
  Lempikuvani osasta on - surprise - Macadamiasta:
  http://i1098.photobucket.com/albums/g368/GrePix/ScreenShot025_zpsf52a0718.jpg

  Hups, unohdin lukiessani hengittää kunnolla, nyt pitää huohottaa :D (Itse en saanut mitään valmiiksi tammikuun puolella, :p)
  Todella hieno osa, kiitokset tästä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ♥ Pitäisi laittaa useamminkin Queenia, sopii yllättävän hyvin. Loistava kuvaus Macadamiasta! ;D Juuri sellaista tyyppiä hän taitaa olla... Kiitoksia, minusta oli mukava kirjoittaa sitä riitaa, kun tähän asti niiden keskustelut on olleet niin jäisiä, "onpa mukava nähdä pitkästä aikaa" -tyyppisiä. Jaa, tuo Noran väite oli aika tuulesta temmattu, mutta voipa siinä piillä totuuden siemenkin. Tai sitten ei, sitä emme vielä tiedä ;)
   Heh, hyvä että paranee eikä pahene :> Minulla meni tosi kauan keksiä tämä monimutkainen (*ysk ysk*) kuvio, vaikka jotenkin tuntui koko ajan, että se oli ihan nenän edessä.. Mutta tässä ei ollut vielä kaikki, tämä soppa selviää kyllä - ajallaan! Hyvä lempikuvavalinta, pidän tuosta itsekin :P
   Kiitos itsellesi ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 6. Ai kauhee, Joan-täti on helisemässä Noran kanssa tätä nykyä. On varmasti aika shokki saada kuulla, että holhokki tuodaan kotiin poliisiasemalta... :D Nora, Nora, Nora.
  Danny on asshole kun meni pettämään Noraa tuon meikatun lehmän (anteeksi) kanssa, mutta eipä Danny ole mikään herrasmies alusta astikaan ollut... itä en vaan ymmärrä, että miksi Macadamian piti rangaista Noraa siitä, että Danny käyttäytyi idioottimaisesti. Ei ole Macadamiassa oikein hyvän ystävän vikaa, olisin itsekin sille raivona. Ehkä sen tarkoitusperät olivat hyvät mutta toimintatapa kyllä kaukana siitä.

  Tässä osassa riitti draamaa ja juonenkäänteitä, jään janoamaan lisää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joan varmasti järkyttyi tilanteesta - mutta harmittiko häntä enemmän itse asia vai se, mitä se keskeytti.. Ken tietää :D Eipä ole Dannyssa herrasmiehen vikaa. Haha, meikattu lehmä, osuit naulan kantaan :D Macadamian tarkoitusperät ovat usein hämärät, mutta ehkä tämä juttu aukeaa tästä vielä. Kiitos kovasti kommentista! :)

   Poista
 7. Tosi hyvä osa ja juoneen vaan jotenki pystyi niin elävöitymään eli kirjotat todella hyvää tekstiä! Voi, mä niin vihaan tota Dannya kunnon kusipää kyllä oikeesti, mutta Noraa käy vähän sääliks... Mä oon kuitenkin niin varma, että Macadamia järjesti kytät paikalle ja luikki pakoon ja tossa kuitenkin piilee jotain todella mehevää miksi se halusi erottaa Dannyn ja Noran:D Oo oon jo utelias mikä se syy on, mutta mieleen tuli ettei Macadamialla ois tunteita Noraa kohtaan ja haluu sen itelleen;)? En meinaan usko yhtään, että se välittäs Dannysta vaan luulen, että se välittää Norasta enemmän kuin ystävänä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Danny ei ole nyt kenenkään suosiossa, eipä ole tainnut koskaan ollakaan... :D Oo, hyviä teorioita sinulla, katsotaan josko mikään pitää paikkansa ;) Kiinnostava arvaus, että Macadamialla olisikin tunteita Noraa kohtaan... Sanotaan näin, etten voi väittää ettei se olisi ainakin käväissyt omassa mielessä. Kiitti sinulle kommentista! :)

   Poista
 8. Hyvä osa, mut mä en jotenkin vaa osaa sääliä Noraa. Ärsyttää pikemminkin koko tyttö :p
  Macadamia on yhä aika erikoinen persoonsa, tahtoo oppia hänestä lisää :D
  Mutmut, hyvä osa oli tosiaan, jatkoa odottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa Nora ärsyttää minuakin, käyttäytyy tosi raukkamaisesti ja on sitten niin uhria.. En tiedä, ehkä olen tarkoituksella tehnyt hänestä tuollaisen, tai sitten hänen on pakko olla tuollainen, koska muuten hän ei olisi ajautunut koko tähän tilanteeseen. Meinaan, että jos hänellä olisi hiukan vahvempi oma tahto. Kai he ovat vähän niin kuin vastakohdat, Macadamia ja Nora... Kiitos kommentista, jatkoa tulossa! :)

   Poista
 9. Oli hyvä osa! Vähän ärsyttää vaan tuo Nora ja hänen raivokohtauksensa. :D Dannysta en oikein tiedä mitä sanoisi. Mutta eikös hän kuitenkin luullut että Nora oli heidät käräyttänyt, ja sen takia Noran jättänyt? Joten mikäs vika siinä jos oli sen yhden tytön kanssa (jota en nyt kuollaksenikaan muista). :D

  Mutta odottelen kyllä jälleen jatkoa mielenkiinnolla, ja entisä suuremmalla sellaisella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin, Nora on vähän ärsyttävä, eikä ole kovin helppoa häneltä kerätä säälipisteitä, vaikka tulikin kohdelluksi väärin. Niin, hyvä pointti. Danny oli kuitenkin pettänyt Noraa Jolenen kanssa jo ennen kuin sai kuulla tuosta käräytysjutusta :p Tai jotain, se taisi jäädä vähän epäselväksi.. No, ei se kovins elkeä juttu olekaan, myöhemmin siitä lisää! :D Jatkoa on tulossa pian, kiitos kommentista! :)

   Poista
 10. Mollotin suu auki ja luin tota tekstiä. Ei helkkari sentään mitä kieroilua! Nyt kaikki on olevinaan Noran vika ja Danny ja Jolene taas yhessä ja mitäh.. : D Ei herranjestas, kivat juonenkäänteet! Tykkään!! Voihan Macadamia mitä on menny tekemään.

  Ilmota lisää jatkosta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanaa! :D Nyt tuli sitä aina niin ihanaa kieroilua ja selkäänpuukotusta. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 11. Hyvä ja draamantäyteinen osa jälleen. :D Voi Nora parka, kävi kyllä sääliksi. Surullista, että kenen vain sanomiset menevät totuuden edelle. Vaikka ei ihme, että Macadamiaan luotetaan enemmän kuin uuteen tulokkaaseen. Danny kyllä teki todella väärin pettäessään ja ikävää, että hän oli heti valmis jättämään Noran.
  Kiinnostaa kyllä Macadamian motiivit jos hän ne kytät soitti paikalle. Toivon myös, että Nora uskoo Macadamian haluavan vain auttaa ja, että välit saataisiin kuntoon. Ikävää jos kaikki Joania myöten vaipuvat nyt pelkkään synkkyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mukavaa että dramatiikka miellyttää :) Niin, Macadamialla on kuitenkin tosi vahva asema jengissä, vaikka hän onkin kaikkein irrallisin hahmo.. Tai en tiedä, voiko enää edes puhua jengistä, rippeet siitä on vain jälellä. Nyt ei tosiaan kenelläkään mene oikein hyvin, ehkä lopussa näkyy valoa tunnelin pässä - edes hieman. Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 12. Ohhoh,
  Olipas draaman makuinen osa. En oikein nyt ole ihan varma, että mistä kommentointi pitää aloittaa :D. Yleisesti pidin taas äärimmäisen paljon kirjotustyylistä ja kuvissa olevista hahmo asetelmista. Macadamian on edelleenkin mun silmissä tän tarinan punainen lanka, ja hyvin oot pitänyt tytön aseman salaperäisenä ja mysteerinä - luultavasti tämä asetelma ehkä ratkeaa viimeisimmissä osissa. Ja tästä pääsenkin välihuomautukseen, tai enemminkin kiitokseen siitä, että tarinan loppumisesta/päättymisestä ilmoitat etukäteen. Tulee pehmeä lasku ;D.

  Juonenkäänteet veti kyllä niin mukanaansa vieviä, etten ole ihan varma pitääkö ajatella niin että Danny ja Jolene, siinä missä Norakin on niin teinejä vielä että tällänen asettelu suhderintamalla on ihan normaalia. Vai onko kaikki ollut sittenkin vaan silmään ruikkimista vai vai vai :D. Mahtavaa! Jään odottelemaan mitä tässä vielä tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kehuista :> Totta, Macadamia on ainakin omasta mielestäni kiinnostavin elementti tässä tarinassa. Niin, minullekin tuli vähän yllätyksenä, että tässähän ollaan jo viimeisiä osia tekemässä :o Mutta on kiva saada tarina päätökseen (tai voihan tässä vielä käydä vaikka mitä, mutta lähellä loppua kuitenkin jo ollaan), kun aikaisemmat tarinani (no ei niitä ole ollutkaan kuin yksi, ja sitten toinen, joka ei ehtinyt kunnolla alkaakaan..) jouduin lopettamaan pelin temppuilun takia.
   Hyviä pohdintoja, en oikein itsekään osaa sanoa, mikä on asioiden laita :D Kiitos paljon kommentista! :)

   Poista