torstai 4. syyskuuta 2014

Osa 8. Brighton Place

Heippa hei, toverit! Nyt olisi tarjolla Shoren kahdeksas osa. Ja tämän tarkoitus oli olla melko tapahtumarikas osa, viime osan "väliosamaisuuden" vastapainoksi. Pituuttakin tällä on jonkun verran, kuvamäärää en vaivautunut laskemaan. Ei kai tässä sitten muuta, mie päästän teidät lukemaan!

Lily Allen - Our time

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA: Noralle selvisi paljastuksia Joan-tädin menneisyydestä: Joan oli joutunut lopettamaan lupaavan mallinuransa keskenmenon takia. Nora tajusi tätinsä olevan Hardwickin mittakaavassa melkein julkkis. Hän vietti yhä enemmän aikaa jengin kanssa. Kuultuaan Joanin olevan Noran täti, jengiläiset kiinnostuivat Norasta enemmän. Danny perui yllättäen treffit Jolenen kanssa, mikä aiheutti yleistä hämmennystä. Osan lopussa Nora lupautui järjestämään seuraavan perjantain bileet Joan-tädin kotona.

***

 ***

Ne olivat aivan täydelliset bileet.

San Fraciscossa asuessaan Nora oli kuullut monestakin sellaisesta tapauksesta, jossa joku tyttö tai poika oli järjestänyt kotibileet, jotka sitten olivat päättyneet tuhoisasti. Nora saattoi ylpeänä sanoa, ettei hänen bileissään tapahtunut mitään sellaista.
Joan-tädin hulppean talon olohuoneeseen oli sinä iltana ahtautunut jokainen Hardwickin teiniseurapiiriin lukeutuva. Kun nekin, jotka eivät sitä vielä tienneet, kuulivat että Noran täti oli kuuluisa Joan Gerimont ja että tämän talossa järjestetään bileet, Noran saama suosio oli taattu. Paikalla oli jopa Jenkins, jota harvoin nähtiin kenenkään alaikäisen järjestämissä bileissä.Jenkins oli Dannyn jengin luotettavana ystävänä hoitanut juomatarjoilun, joka luonnollisesti oli hyvin runsas ja kattava. Dannyn ja tämän hyödyllisten tuttujen avulla Noran oli ollut helppo järjestää yhdet kesän suurimmista bileistä, joita kukaan ei halunnut missata.Kuten sanottua, aivan täydelliset bileet.

***Jossain vaiheessa iltaa Nora yritti etsiä Macadamiaa käsiinsä, muttei nähnyt tätä missään. Hän ajatteli Macadamian menneen tupakalle, ja päätti lähteä tämän seuraksi ulos. Nora puikkelehti jo hieman vähentyneen väkijoukon lävitse, raitis ilma tekisi välillä hyvää.
Porraskäytävässä oli kuitenkin muitakin. Pauhaavat stereot peittivät alleen Dannyn ja Jolenen kovaäänisen riidan.
"Sä et saatana tajua!" Jolene kirkaisi ja vihaisen kädenheilautuksen saattelemana hänen drinkkilasinsa sisältö läiskähti suoraan Dannyn kasvoille. Nora sattui oviaukkoon juuri parahiksi todistamaan parin riitaista kohtausta.
Danny loi tyttöystäväänsä epäuskoisen huvittuneen katseen, ja hänen hymynsä leveni entisestään kun hän näki Noran.
   "Mitä täällä tapahtuu?" Nora kysyi hölmösti, toivoen samassa että olisi pitänyt suunsa kiinni.Danny käveli tyynesti pois Jolenen luota kiinnittämättä tähän enää mitään huomiota. Noran kohdalla Danny vinkkasi silmää ja sanoi: "Varo, ämmä on seonnu." Nora ei voinut peittää pientä tirskahdusta sen paremmin kuin punastumistakaan.
Niine hyvineen Danny marssi pois paikalta. Hän liimautui kiinni blondiin, joka oli kärkkynyt ovensuussa tilaisuuttaan odotellen ja kuullut taatusti joka sanan. Nora ei osannut kuin tuijottaa, tuntien jälleen kipeän kateuden vihlaisun sisällään.
"Turha sun on kuvitella yhtään mitään! Kuka sä luuulet olevas!? Tuut tänne ja pilaat vaan kaiken!" räjähti Jolene, joka oli yhtäkkiä kääntynyt Noran puoleen kuin syyttääkseen tätä poikaystävänsä käyttäytymisestä.

"Hä -", Nora ehti aloittaa häkeltyneenä Jolenen yhtäkkisestä hyökkäyksestä, mutta tämä ei enää kuunnellut.
   "Väisty nyt mun tieltä. Sähän et mun paikkaa vie!" hän sihisi ja tönäisi Noraa kyynärvarrellaan kulkiessaan ohi.

Sekavin tuntein Nora jatkoi matkaansa terassille. Musiikin pauhe vaimeni heti oven sulkeduttua hänen takanaan. Liukuoven ääni sai tupakalla istuvan Macadamian havahtumaan ajatuksistaan. Hän puhalsi savua ulos ja katsoi Noraan hymynkare huulillaan.
  "Tulitko röökille?"Nora istui Macadamian viereen, ja tämä tarjosi ääneti tupakan hänellekin. Macadamia piirteli jaloillaan ympyröitä kivilaattoihin ja Nora veti hitaasti henkoset tupakastaan.
   "Taitaa olla ryppyjä rakkaudessa", hän sanoi sitten. Macadamian ei tarvinnut arvailla, kenestä Nora puhui. 
"No joo, ne on riidelly viime aikoina paljon", sanoi Macadamia.
   "Viimeks äsken tossa käytävässä", Nora selitti. "Ja Danny juoksi lohduttautumaan sen blondin syliin."
   "Lutka-Jessican? Ei helvetti", Macadamia naurahti. "Juttuja on ollu liikkeellä. On sanottu, että Dannyllä olis joku toinen", hän jatkoi sitten.
   "Ai.. Kuka?"  Nora kysyi tyhjästi.
   "Ei ainakaan Jessica. Emmä tiedä, ne nyt on vaan muijien juoruja."

"Nora hei, mä tiedän mitä sä ajattelet", Macadamia tokaisi hetken kuluttua. "Mut tää ei todellakaan oo eka kertakun ne riitelee tai pettää toisiaan. Älä nyt rupee toiveikkaaks."
   "En.. Emmä.. Ai mitä sä tarkotat?", sanoi Nora kiusaantuneena.
   "Älä viitti", Macadamia puuskahti. "Sä tajuat kyllä mistä mä puhun. Sä et ole tyhmä, niin kuin en mäkään. Mä tiedän."
   "Mm.. mitä?" Nora kysyi ilmeettömänä, vaikka tiesi yrityksensä olevan turha."Sano sä ite. Onks sulla tunteita Dannyä kohtaan?" Macadamia kysyi vakavasti.
   "Mulla? Eeei", Nora huudahti ja päästi hersyvän tekonaurun. Macadamia kohotti kulmiaan. "Mm.. no ehkä."
Macadamia oli hetken hiljaa ja sanoi sitten: "No eihän se sun vika ole. Kuule, yritä unohtaa se - ainakin hetkeks. Eihän sulla ole ollut täällä kenenkään kanssa kunnon sutinaa. Ja Blakea ei lasketa!" hän lisäsi ja Norankin oli pakko nauraa.
    "Iske täältä joku tänään", Macadamia ehdotti.
    "Öö, niinku kuka?" Nora naurahti epäuskoisesti.
Samassa terassin ovi aukesi ja tummahiuksinen poika astui ulos.
   "Oisko tulta?"
"Ai moi, joo lainaa vaa mun sytkäriä. Mä tästä olinkin just lähössä", Macadamia huudahti ja katsoi merkitsevästi Noraa, joka väläytti pojalle näteimmän hymynsä.Macadamia nousi lähteäkseen, ja tupakkansa sytytettyään poika siirtyi hänen paikalleen Noran viereen. Hän oli mukava, hänelle oli helppo puhua. Hän sanoi jossain vaiheessa nimensäkin, mutta se meni Noralta toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.Aikaisemmin juomiensa drinkkien ansiosta Norasta tunuti hyvältä ajatukselta siirtyä pojan syliin istumaan, kun tämä sitä ehdotti. Kikatellen Nora jatkoi juttelua pojan kanssa tavalliseen tapaan.Kunnes yhtäkkiä hän tunsi pojan huulet omillaan. Aluksi Nora hämmästyi, muttei yrittänyt vastustella. Kuva Dannysta ja blondista tytöstä suutelemassa iskeytyi rajusti hänen päähänsä. Nora yritti karistaa sitä mielestään tuntien samalla kuvotusta ja tuttua uhmakkuuden tunnetta.

Poika kaatoi Noran selälleen tuolin ja suuteli uudestaan, tällä kertaa rajummin. Nora hypisteli tuolin karheaa kangasta sormissaan, kun poika liu'utti kättään hänen reidellään, kohti mekon helmaa. 
   "Ei täällä", Nora sai sanotuksi.Sisällä bileiden tunnelma oli latistunut sitä mukaa, kun porukkaa oli hälvennyt. Danny ja Jolene näyttivät julistaneen sodan toisiaan vastaan: Danny oli yhä liimaantunuut blondiin, ja Jolene näytti löyttäneen uutta seuraa.
Olisi tuntunut liian henkilökohtaiselta viedä poika yläkertaan, joten Nora johdatti tummatukkaisen perässään vessaan. Se sai kelvata, kukaan ei edes kiinnittänyt heihin mitään huomiota.
Ja niin lentelivät vaatekappaleet yksi toisensa jälkeen pois omistajiensa päältä.

***
Seuraavana päivänä tokkurainen Nora olisi herännyt tuskin ollenkaan, ellei kännykän ilkeä ääni olisi pakottanut häntä siihen. Häneltä kului monta sekuntia tajuta missä oli, ja mitä eilisiltana oli tapahtunut.
Nora oikoi puutuneita jäseniään ja pääsi ylös sängystä. Kännykkä vilkutti valoa merkiksi saapuneista viesteistä. Nora klikkasi auki niistä uusimman:

"Missä olet saatana ja mikset vastaa!?! Ostarille nyt heti! HÄTÄTILANNE!! -Dami"


Nora ei tiennyt, oliko vieläkään aivan hereillä, mutta jokin viestissä sai hänet valppaaksi. Hän valitsi nopeasti vaatteet ja korjaili hieman eilisen meikkejä.
Yhteensä Noralta kului vain parikymmentä minuuttia selviytyä ostarille. Macadamian sanat olivat panneet häneen vauhtia: harvoin toinen vaikutti niin tuohtuneelta. Nora ei kuollakseenkaan tiennyt, mistä oli kyse. Hän yritti muistella, oliko tehnyt illalla jotain mitä ei olisi pitänyt.
Sydän pamppaillen jännityksestä ja pelosta Nora käveli sisälle ostariin. Hän huomasi jengin seisoskelevan vakiopaikallaan. Tunnelma oli hyvin jännittynyt, se säteili ulko-oville asti. Koko jengi näytti olevan paikalla, mutta jotain puuttui. Tai pikemminkin joku...
Macadamia ryntäsi Noraa vastaan. Ennen kuin Nora ehti edes selvitellä kurkkuaan, Macadamia kuiskasi hyvin omituisella äänellä: "Danny ja Jolene on eronneet!"

Danny ja Jolene on eronneet!

Nora ei voinut uskoa kuulemaansa. Se tuntui hyvältä, aivan kuin hän ei olisi ikinä kuullut mitään niin ihanaa. Hänen oli pakko maistella lausetta päänsä sisällä. Eronneet.
   Nora ei voinut estää kasvoilleen leviävää hymyä.

Sanomatta enää ainuttakaan sanaa, tytöt menivät muiden luo. Pojat seisoskelivat vaivautuneina, Anne näytti yksinäiseltä ilman Jolenea säteilemässä hänen vierellään. Kiusallinen hiljaisuus vallitsi heidän ympärillään, kukaan ei tiennyt mitä sanoa. Vähiten Nora itse.
Ulko-ovi pamahti auki. Kuin yhteisestä sopimuksesta, kaikki kääntyivät katsomaan.

Jolenen kihisevä raivo tuntui täyttävän rakennuksen jokaisen nurkan. Kasvot olivat tahriututuneet kyyneliin ja ripsiväriin, uhkaavat askeleet kaikuivat betoniseinistä.
"Voi saatanan saatana", Danny sihahti nähdessään tulijan.

Jolene marssi suoraan Dannyn luokse. Hän tuijotti tätä itkuisilla silmillään näyttäen Noran mielestä romahtaneelta. Hiukset eivät olleet niin laitetut kuin yleensä, eikä tytöllä ollut edes meikkiä.
   "Miten sä saatoit?" Jolene kuiskasi dramaattisesti. "Miten sä saatoit tehdä tän mulle!?"

Jolene ei jäänyt kuuntelemaan Dannyn vastausta, vaan kääntyi Noran puoleen. 
   "Enkö mä jo varottanu sua, lutka!? Mä käskin sua pysymään poissa mun tieltä, vai mitä, hä? Sä et oo vittu yhtään mitään, kuka sä edes luulet olevas?!"
   Sanat saivat Noran ärsyyntymään. Kuka helvetti Jolene luuli itse olevansa?

"Te kaikki ootte yksii saatanan vittuilijoita!" Jolene huusi ja kääntyi lähteäkseen. "Mennään, Anne!"
   Anne nousi epäluuloisena ylös. Hänen katseensa harhaili Jolenen ja muun jengin välillä. Luotuaan lopulta viimeisen silmäyksen muihin hän kipitti Jolenen perään.

Ovi pamahti kiini, ja hetken aikaa oli täysin hiljaista.
   "No ihan hyvä että päästiin eroon tosta maanvaivasta", Danny sanoi sitten naureskellen. "Alko jo käydä hermoille. Ja sitä paitsi.." hän jatkoi katsoen Noraa merkitsevästi, "nytpähän saa taas sinkkuna olemisen vapauksia."
Noran sydän pysähtyi hetkeksi. Kuvitteliko hän vain, vai yrittikö Danny vihjailla hänelle jotain?

***
Kissa tuijotti Noraa yhtä läpitunkevasti kuin sen omistaja. Nora saattoi arvata Macadamian ajatukset. Hänen omat aivonsa sen sijaan löivät täysin tyhjää.Nora tuijotti kännykkän näytöllä näkyvää viestiä. Se oli tullut viisi minuuttia sitten, ja se oli Dannylta. Danny pyysi Noraa.. niin, treffeille lauantai-iltana! Eikä mihin tahansa treffeille, vaan syömään - Brighton Placeen, Hardwickin ensiluokkaisimpaan ravintolaan.
 "Ootko sä nyt ihan varma, että tiedät mitä teet?" Macadamia kysyi kulmiaan kohottaen. "Dannyn ja Jolenen erosta on kulunut kolme päivää."
"Älä viitti! Mitä haittaa siitä nyt vois olla?" Nora kysyi ja katsoi Macadamiaa silmät tuikkien. "Nehän on vaan yhet treffit..."

***
Nora naputti pihakiveystä vaaleanpunaisilla korkkareillaan. Danny oli luvannut tulaa hakemaan hänet kahdeksalta, kello oli jo kymmentä yli.Viimein Dannyn isän Honda ilmestyi kadun päähän, ja sieltä Joan-tädin talon eteen. Nora meinasi pyrähtää juoksuun, mutta onnistui pakottamaan itsensä kävelemään hillitysti autoon.Automatka ei ollut pitkä, mutta se tuntui Norasta kestävän ikuisuuden. Hänen suutaan kuivasi ja sydän tuntui hakkaavan rinnasta ulos.
   Brighton Place oli yksinkertainen tiilirakennus kaupungin laidalla. Maineensa se oli toki ansainnut, osittain siitä syystä, että se oli Hardwickin ainoa ravintola.
Sinä lauantaina paikka oli kuitenkin harvinaisen hiljainen. Tarjoilija saattoi heidät Dannyn varaamaan pöytään, eikä naapuripöydissä ollut ketään.
   "Sä näytät tosi hyvältä", Danny sanoi. Nora tunsi punastuvansa ja kiitti. Häntä hermostutti, hän ei keksinyt mitään sanottavaa. Hän silmäili ruokalistaa ja teeskenteli olevansa siitä kiinnostuneempi kuin olikaan.
Tunnelma alkoi rentoutua huomattavasti, kun Danny tilasi väärennetyillä papereilla lasilliset kuoharia.

Heidän tilaamansa ruoat tulivat nopeasti. Härän sisäfile oli herkullista, ja se myös näkyi hinnassa. Noran onneksi Danny oli sanonut maksavansa laskun. Hän ei tuntenut oloaan enää ollenkaan kiusalliseksi, pikemminkin rennoksi ja mukavaksi. Hän kertoi Dannylle (hieman muunnellun version) elämästään San Franciscossa.
Jälkiruoaksi he tilasivat nektariinitorttua. Kun annokset oli tuotu pöytään, Danny tarttui yllättäen noraa kädestä.
   "Mä todella tykkään susta, Nora", Danny sanoi ja katsoi Noraa suklaanruskeilla silmillään. Tuntui, kuin tuhat perhosta olisi lähtenyt lentoon Noran vatsanpohjassa. Hän punastui taas ja huomasi kikattavansa hölmösti.


Ravintolaan alkoi saapua enemmän väkeä, joten Danny ja Nora siityivät yläkerran baaripuolelle. Danny vilautti uudestaan henkkareitaan ja tilasi heille mehucocktailit.Kun drinkkejä oli otettu muutama lisää, pari siirtyi tanssilattialle. He tanssivat hitaita kietoutuen lähemmäs toisiaan ja Danny kysyi virnistäen: "Lähetääks teille?"
Danny oli baarissa jo ottanut muutaman, ja hänen keskittyi tien seuraamiseen huomattavasti vähemmän kuin yleensä. Onneksi liikennettä ei erityisemmin näkynyt, kun he ajoivat keskustan halki.
Danny pysähtyi Joanin pihaan ja sammutti auton moottorin. Samassa hän tarttui Noraa olkapäästä, vetäisi tämän lähelleen ja suuteli suoraan suulle. Nora sulki silmänsä. Vihdoinkin, se mistä hän oli haaveillut jo niin kauan.. Tän on pakko olla unta!
Huumaantuneena Nora johdatti Dannyn perässään yläkertaan. He eivät puhuneet mitään, sanoille ei ollut sen paremmin aikaa kuin tarvettakaan.

Nora ei ollut ikinä tuntenut mitään sellaista. Hän halusi antautua Dannylle kokonaan. Hän halusi kuvitella näkevänsä Dannyn silmissä saman kaipauksen, mitä itse oli tuntenut siitä asti, kun he olivat ensimmäisen kerran nähneet toisensa.

Ja kun Nora sai jäädä yöksi Dannyn syliin nukkumaan, hän epäili melko vahvasti olevansa rakastunut.

***

Huh huh! Sellaista tällä kertaa! Pyydän jättämään kommenttia, mikäli ketään enää kiinnsotaa tämä tarina, kun päivitystauot venyvät aina vaan pidemmiksi! :D

27 kommenttia:

 1. Vooi, saivathan Nora ja Danny toisensa! Ainakin vaikuttaa siltä. Ellei Danny sitten nyt kieroile jotain (mitä periaatteessa toivoisin, periaatteessa taas en). Hyvä, että Noran bileet sujuivat mallikkaasti eikä mitään tuhoutunut. Jään uteliaana odottamaan jatkoa, haluan tietää mitä Noralle ja Dannylle käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, siltä tosiaan vaikuttaa. Aika näyttää, miten parin suhde etenee :D Niin tosiaan, bileet sujuivat kerrankin ongelmitta :P Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 2. Hyvä osa. Norallahan on nyt vipinää, mutta sai ainakin toistaiseksi Dannyn itselleen.
  Oli itseasiassa mukavaa, että Noran bileet onnistuivat, eikä mitään ikävää tapahtunut.
  Jäänpä odottelemaan jatkoa, mitä seuraavaksi tapahtuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noralla on kerrassaan ollut menestystä miesrintamalla, mutta nytpä hän ei olekaan enää villi ja vapaa. Niin, yleensähän kotibileet eivät pääty hyvin, mutta tällä kertaa näin. Kiitokset kommentista! :)

   Poista
 3. Oho oho! Tästä on nyt niin paljon sanottavaa, että ajatusoksennus on tulossa :D
  Hienoa, että bileet sujui sen verran hyvin, että omaisuus pysyi vahingoittumattomana, tosin Noran pokailu saattaa kostautua myöhemmin... ;>
  En nyt sano tätä mitenkään kritiikkinä, mutta tällasten tarinoiden jotenkin aina olettaa ajautuvan jossain vaiheessa siihen pisteeseen, että kerjäläinen saa kuninkaallisen. Elikkä se, mitä tässä lopussa justiin tapahtui
  Ei sillä, söpö parihan nuista on hyvää vauhtia tulossa :3 tää porukka vaan taas tuntuu olevan sellanen, että tee yks "etiketti"virhe, niin maine on mennyttä lopun ikää. Ja sekin paha aavistus mulla on, että Danny ja Nora eroaa jossain vaiheessa, joko niin että poika on koko ajan vain kusettanut Noraa, TAI sitten Jolene keksii jotain juonentynkää näitten päänmenoksi. tai sitten jotain muuta ilmenee (kuten esim. Noran pienet valkoiset valheet...)
  Anygays, ihana osa, tykkäsin kovasti (: Lukumusa on taas uus tuttavuus, mutta koska itekin oon Lily Allen -fani nii en pistä pahakseni ;D
  Jatkoa vaan tulemaan, mutta ei kiirettä. Itelläkin menossa sellainen tauko koska koulu vie sillälailla niinku ihan pirusti aikaa, niin tiiän mistä puhun, kun sanon että älä ota paineita tämän tekemisestä, kyllä minä ainakin jaksan odottaa uutta osaa (:
  Kuten sanottua, jatkoa odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ajatusoksennuksia minä juuri toivoinkin! ;D Ymmärrän, mistä puhut :D Ajattelinkin, että on aika itsestään selvää, että Nora ja Danny päätyvät yhteen ennemmin tai myöhemmin.. Mutta tämähän ei suinkaan ollut vielä loppu, joten katsotaan mitä tuleman pitää ;) Kuvauksesi osui aika oikeaan, pienikin virhe, ja olet ulkona porukasta D: Hyviä arvailuja suhteen kohtalosta, saa nähdä pitävätkö paikkansa ;) Hienoa että tykkäsit! Ooo, siekin fanitat Lilyä, ihan mahtavaa! :3 Tähän aikaan vuodesta on todellakin ymmärrettävää, jos ei sims ole ainoa mielenkiinnonkohde ;) Iso kiitos kivasta kommentista! :>

   Poista
 4. Härreguuda miten huippu osa!

  Bileet meni nähtävästi ihan hyvin, Jolene ja Danny erosi babumz. Nora on ruvennu ihan hulluna iskemään miehiä! :D Ensin se mustatukkanen ja nyt Danny! Norasta tullu kunno holisti ja pleijeri, saattaa tosiaan kostautua myöhemmin :D Ainakin toivon jotakin hirveetä draamaa, muahanahaahaha! Toivottavasti nyt nuorilla menis hyvin ja Nora ei sekoilis : D Jotenkin uskon että Jolenea nähdään vielä tulevissa osissa, jonkinlaisena crazy-bitchinä x)

  Jatkele kun ehdit :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack tack! :) Nora on tosiaan ruvennut aika pahikseksi, mutta sitähän sanotaan, että minkä taaksene jättää sen edestään löytää. Jes, saamasi pitää, nimittäin draamaa yritän haalia kasaan niin paljon kuin mahdollista! ;) Hmm, kaunis toive, mutten tiedä toteutuuko :D Jolenen tarina ei suinkaan ole tässä, hänestä kuullaan toki vielä. Kiitoksia kommentista! :)

   Poista
 5. Ooh, loistava osa jälleen kerran! Nää jättää mut aina niin sanattomaksi :D

  Kylläpäs Nora onkin muuttunut paljon siitä tytöstä, jollaisena silloin joskus Hardwickiin tätinsä luo tuli. Tuli vain mieleeni, että mitäs sitten kun Noran tulee aika palata kotiin? Mitä vanhemmat ajattelevat Noran muutoksesta ja miten Nora edes kykenee palaamaan niin kauas ja jättämään kaiken saavuttamansa? Tai kenties sitä ennen tapahtuu jotakin, joka itse asiassa saa hänet kaipaamaan taas kotiin, missä hänen töppäilyistään ei olla kuultu. Sen näkee sitten joskus :D

  Hyvä sentään, että Joanin kämppä säästyi tuhoilta Noran järjestämissä bileissä, joskus näinkin päin :D Jolene ja Danny sitten pisti poikki, eikä Danny todellakaan aikaillut hypätessään Noran kimppuun... Musta jotenkin tuntuu, että Danny vain näki, miten Nora sitä halus, eikä oikeasti ole tosissaan sen kanssa, niin kuin Nora nyt melko varmasti luulee D: Päätti vain miellyttää toista nyt kerran kun sinkku sattui olemaan.

  Nyt Nora vasta Jolenen vihat päälleen saakin! :D Toisaalta, kun Jolene oli jo valmiiksi Noralle noin pissed off, olisikohan Dannylla sittenkin ollut oikeita tunteita Noraa kohtaan? Jospa se oli kuitenkin niiden eron syy, ja nyt Jolene kostaa tälle parivaljakolle. Ooh, ehkä se ryhtyykin tonkimaan Noran menneisyyttä San Franissa jonkun tuttunsa avulla ja käräyttää sen valheistaan! En tiedä :D Tää osa sai mun mielikuvituksen laukkaamaan tulevasta x)

  Mitähän Macadamia ajattelee Noran uusimmasta pokauksesta? D: Luulenpa, että se jatkaa Noran varoittelua - ja luultavasti siihen olisi syytäkin...

  Jaiks, en oikeasti malta odottaa jatkoa! Haluan tietää, mihin Noran ja Dannyn säätö johtaa, mitä Jolene keksii muiden päänmenoksi jaaaaa kaikkea muuta! :D Tämäntyyppisiä tarinoita, joissa on paljon bileitä ja "villiä nuorisoa" (jos näin mummomaista ilmaisua suvaitsen käyttää) ymsyms, on usein vaikea toteuttaa mielenkiintoisesti ja niin, että samat tapahtumat ei vaan toistu ja koko tarina menetä lopulta ideaansa, mut sulta se on kyllä onnistunut! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, kiitos kovasti! *punastuu* Nora ei tosiaan taida olla enää se sama tyttö. Niin, hyvä kysymys, joka selvinnee aikanaan ;) Jep, tosi moni taisi viime osassa odottaa, että Joanin kämppä tuhoutuisi täysin :D Hmm, hyviä pohdintoja Dannyn toiminnasta. Saa nähdä, tämän motiivit selviävät (ehkä) tulevaisuudessa :P Nora suututti väärän pissiksen :D Hehe, mahtavaa, jos tämä sai mielikuvituksesi laukkaamaan! Jee, mukava tietää, että uusia osia odotetaan, se motivoi jatkamaan silloinkin kun ei huvittaisi :) Oo, ihanaa, tuohon olenkin pyrkinyt! Olisi kamalaa jos tämä kävisi pitkästyttäväksi, kun vaan biletetään koko ajan :D Kiitos ihanan ihanasta kommentistasi! :>

   Poista
 6. Ei ei ja vielä kerran ei! :D Mua jotenkin niin ällöttää Danny, en tiiä miksi :D Joten en shippaa tätä paria sitten yhtään! Mutta oikein hyvä osa, ja oli odottamisen arvoinenkin :) Norasta on tullut kauhea sanonko mikä.. :D Ehkä hän rauhoittuu. Mutta Dannystä ei seuraa mitään hyvää, siitä olen varma!

  Samaa mietin kuin Banssu, mitenköhän Nora sitten joskus suhtautuu lähtöönsä? Kun on kuitenkin luonut itselleen aikamoisen elämän tuolla.. No saa nähdä!

  Jatkoa odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, tuntuu jotenkin ettei Noralla ja Dannyllä ole kovin paljon shippaajia :'D Mikähän niitten yhdistelmäksi tulisi? Nanny? No ei todellakaan! :'DD Ehkä Dora sitten.. Mukavaa että tässä oli jotain odottamisen arvoista :) Haha, olen ihan samaa mieltä, nora on melkoinen.. :DD Kiitos kommentista! :)

   Poista
 7. Huh huh tosiaankin! Saankohan enää loppuyönä unta, kun Hardwick Shore pyörii mielessä... Kuljetit juonta taas niin ihailtavan sujuvasti, ettei haitannut että Noran seikkailu Dannyn kanssa oli ehkä ollut etukäteen arvattavissa.
  Vaikka Nora ei alunperin ollutkaan tullut Jolenen ja Dannyn väliin, Jolene oli varmaan alitajuisesti huomannut näiden kahden katseiden suunnat ja vetänyt sillä kuuluisalla naisen vaistolla omat johtopäätöksensä. Noran bileet olivat hienosti lavastetut ja kuvailet tytön sisäistä maailmaa mainiosti. Jolenen ja Dannyn "viimeinen kohtaaminen" ostarilla oli myös mieleeni ;)

  Jostakin syystä pidän Macadamiasta osa osalta enemmän. Jotenkin tulee sellainen tuntu (jos kehtaan tähän sekoittaa äidinkielentuntien terminologiaa) että Noran ollessa protagonisti on Macadamia se sankari. Ja Annekin sai pienen kohtauksen itselleen, odotan myös innolla milloin parrasvalo hipaisee tätä punatukkaa hieman lähemmin. Mutta ei mitään kiirettä, juoni näyttää kulkevan niin luontevasti tällä tahdilla kuin sitä on tässä saanut luettavakseen. Ja osamusiikista taas pisteitä! Saat miusta kohta Lily Allen -fanin, heh.
  Tässä taitaa olla taas jotakin enemmän takana, ainakin jää mukavan kutkuttavasti sellainen tunnelma <3 Nyt ei taas löydä kuin kehuja enkä ole varma, josko tämä muuta kaipaakaan. Niin hyvä fiilis tuli tämän lukemisesta, kun on selvästi suunniteltua tekstiä ;) Jatkoa tulen odottamaan innolla, kiitos hienosta osasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, punastun :o Kiitoskiitoskiitos sinulle jälleen todella paljon, kommenttisi ovat aina sellaisia, että todella innostuu jatkamaan ja muistaa miksi tällaista onkaan tekemässä :') Ah mikä liikutus omista sanoista :D
   Niin, tiesin että tuo Nora/Danny -kuvio oli vähän ilmiselvä.. :D Mutta tämä ei suinkaan ole vielä tarinan loppu, joten mitä tahansa voi vielä käydä. Heh, hienoa että pidit ostarikohtauksesta, näin sen mielessäni hyvin dramaattisen akohatuksena, mutta kuvaus ei mielestäni tehnyt sille oikeutta :'D
   Minä jotenkin ajattelin, että Macadamia olisikin paljon kiinnostavampi hahmo kuin Nora. Koko tarina oikeasti alkoi pelkästään yhdestä luomastani simistä, joka oli ensimmäinen versio Macadamiasta. Alusta asti oli kuitenkin selvää, ettei Macadamia ole päähenkilö. Paitsi et kyllä se melkein on :D Molemmat tytöt ovat vaikeita, Macadamia on välillä ihan mahdoton kirjoittaa sellaiseksi kuin hänet kuvittelen, ja Norasta pitäisi saada kiinnostava, ettei hän tylsyydessään jää Macadamian varjoon. Tosin uusimmissa osissa Norasta on paljastanut toisenlainen puoli, joka (toivon mukaan) saa tarinasta erilailla.. uusia ulottuvuuksia? Kauhea analysointi pukkasi nyt näköjään tähän väliin :D
   Jes, mahtavaa, Lily Allen -faneja ei voi koskaan olla liikaa. Kiitos vielä kerran sinulle, sydäntä ja mieltä lämmittävästä kommentista! <3

   Poista
 8. Olipa kyllä juu tapahtumaa kerrakseen! .--) Tätä osaa oli oikein erityisen jännää lueskella! Kunnian osoitukset noista alkukohtauksen bilekuvista. Kokemuksesta tiedän, miten raskasta on asetella monia simejä samaan paikkaan (Camp Rock), ja sinun otoksesi olivat kyllä erittäin onnistuneita. .-) Biletunnelma oli kuvien puolesta ainakin yhtä upea, mitä teksteissä hehkutettiin. .-) Tuosta tokasta kuvasta tulee ihan mieleen jokin musiikkivideon bilekohta! .-D Hah, en pääse yli tuosta alusta! Loistavaa!

  Ooh, Jolene ja Danny erosivat! Nora sitten lopultakin sai sen, mitä halusi, tai ainakin luulee saaneensa. Macadamian puheissa on kyllä järkeä.Ehkä Jolene ja Danny palaavat pian yhteen, jos he kerran aikaisemminkin ovat riidelleet, pettäneet toisiaan ja palanneet yhteen. Sinun tarinaasi on siitä hauska lukea, että vaihtoehtoja tapahtumiin on niin ruhtinaallisesti, ettei tiedä mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan. .-D Joka osassa saa vähän yllättyä. Ehkä sen takia tykkäänkin lukea sinun tarinaasi. .-) Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, mukavaa että lukuhetki oli jännittävä! :) Monien simien handlaaminen on tosiaan vaikeaa, mutta tähän mennessä olen suoriutunut bilekuvauksista ihan hyvin. Ne on minusta oikeastaan ihan hauskoja, vähän kuin antaisi simeillekin pientä taukoa kuvaamisesta, ja antaisi niiden tehdä mitä haluaa :D Mahtavaa että riehakas tunnelma välittyi, kyseessähän olivat ihquimmat bileet of the summer ;)
   Jolenen ja Dannyn tie tuli päätökseen, mutta Danny ei siitä tosiaankaan lannistuntu, uutta matoa koukkuun vain! Mahtavaa, että tulit sanoneeksi tuon pointin, itse arvostan sellaisia tarinoita, joissa mielenkiinto pysyy yllä, ettei juonen kulkua voi aavistaa heti, eikä ratkaisu olekaan aina se ilmiselvin. Toivottavasti saan yllätettyä sinua jatkossakin, edes vähäsen ;) Kiitos superkivasta kommentistasi :>

   Poista
 9. Mä en tykkää Dannysta yhtään, mutta en ihmettele että Nora on hullaantuneena tähän. Alun bilekuvat oli hyvin lavastettu, kuvat näytti aidoilta eikä niin jäykältä. Musta tuntuu että Jolene ei noin vain jätä Dannya ja Noraa rauhaan, vai pysyvätkö he muutenkaan yhdessä... odotan innolla mitä olet keksinyt tuleville osille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, jostain syystä Danny ei ole ollut kovinkaan monen suosiossa. Sääli sinänsä, että hänestä piti tulla se tarinan "tavoiteltu komea jätkä" :D Täytyy tosin myöntää, että onhan se niin limainen, ettei sitä voi kukaan olla huomaamatta :D Hienoa, että biöekuvat onnistuivat, kyllä ne jonkun verran työtäkin teettivät. Jolenen aikeista kuullaan taatusti lisää vielä tulevissa osissa! Kiitoksia kommentista :)

   Poista
 10. D: Taisi Nora saada itselleen vihollisen kiukkuisesta blondista! Danny kyllä epäilyttää! Dami aina vaan yhtä ihana :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Dami on kieltämättä minustakin aika ihana :3

   Poista
 11. Huh huh, melkoista vilinää koko osa. :D Noran miesrintamallahan pitää kiirettä! Toivottavasti Danny ei käyttäydy Noraa kohtaan samalla tavalla kuin Jolenea. :( On vähän semmoinen kutina, ettei seuraava aamu menekään ihan Noran haluamalla tavalla. Tyttö raukka, menisipä asiat kerrankin hänen toivomallaan tavalla.

  Jatkoa vain! :3
  - JAMIE

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinkin voisi sanoa :D Danny ei ole minkään erityisen herrasmiesmäinen tapaus, mutta saa nähdä miten asiat etenevät. Nora on tästä jo pitkään kyllä haaveillut, joten jos unelmat osoittituvat pettymyksiksi, se olisi varmasti kova pala.. Kitos kommmentista! :)

   Poista
 12. Johan tapahtui! Tapahtumarikas osa ja hyvä sellainen. Hienoa, että bileissä säästyttiin suurilta vahingoilta mikäli Jolenen ja Dannyn eroa ei lasketa sellaiseksi. Pakko myöntää, että naurahdin heidän "sodalleen". Pelkäsin jo, että jotakin vakavampaa olisi käynyt, kun Nora sai Macadamian tekstarin.
  Kiinnostaa tietää, että onkohan Danny nyt Noran kanssa tosissaan vai käyttääkö hän Noraa vain laastarisuhteena nähdessään tytön innon. Toivottavasti Nora ei pety pahasti ja eiköhän hän rauhoitu miesseikkailujensa suhteen nyt Dannyn tavallaan saatuaan. Tai saa nähdä mihin Dannyn piireihin kunnolla pääsy hänet ajaakaan.
  PS. Osamusiikki valinta oli jälleen kerran loistava. ;D

  VastaaPoista
 13. Olen järjestämässä Selviytyjät-kilpailua, jonne halukkaat saavat lähettää mukaan oman siminsä. Olisi mukavaa, jos simisi haluaisi osallistua! Voit käyttää esim. jotain tarinasi henkilöä tai luoda kilpailua varten täysin uuden yksilön! Yritän epätoivoisesti kerätä osallistujia. Jokaisen ilmoituksen nähneen sim otetaan ilolla vastaan! .-)
  Lisätietoja: http://simssiliininsimsseilyt.vuodatus.net/artikkeli/selviytyjat-kilpailijahaku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! Kilpailija lähetetty, odottelen innoissani kisan alkua! ;)

   Poista
 14. Aivan mielettömän tapahtumarikas osa.
  Oon tässä pari päivää käynyt blogini tarinoita läpi ja lueskellut väliin jääneitä osia.

  En jotenkin suhtaudu Danyn touhuihin kaikella luottamuksella. Mutta toisaaltaan, aivan mielettömän sekoilun olet saanut teinien maailmassa aikaan kun Nora pääsi piireihin. Odotan ja mietin missä vaiheessa Noralta mahdollisesti lähtee matto jalkojen alta :D. Niinkuin varmaan joka kommentissa, niin tässäkin suitsuttelen kuvien ja poseerausten käyttöäsi. Asennot ovat jokaisella simillä olleet kuvaan ja tarinankerrontaan nähden näppärästi paikallaan. Ilo lukea ja seurata kun teksti ja kuvat sointuvat hyvin yhteen.

  Ilolla jatkoa oottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Miten huomasinkin sen vasta nyt :P Danny ei todella ole vakuuttanut useimpia lukijoita, ehkäpä se on vähän sluiba :D Heh, kiitän ja kumarran! Taitaa olla jo aika selvää, ettei Noran onni tule kestämään, mutta jääkin arvoituskeksi, miten ja miksi se rikkoutuu :P Mukavaa saada kehuja juuri noista poseista, kun välillä tuntuu, etteivät ne ihan asetu kohdalleen.. Ehkä se jotenkin tuo sellaista luontevuutta, että kuvaan ensin ja kirjoitan sitten osittain kuvan pohjalta. Mukavaa että odotat :)

   Poista