maanantai 19. toukokuuta 2014

Osa 7. Elämä minulle

Hei toverini! Olenpas saanut valmiiksi uuden osan, ja nyt se on täällä luettavana. Tästä tuli vähän tällainen "väliosa", mutta ensi osassa lupaan olevan enemmän menoa ja meininkiä ;)
   Ai hei, viime osan Blake sai simssiliinin Kuukauden sim -tittelin helmikuussa. Kiitämme!

Lilyltä tuli uus albumi ♥ Joten sitä hyödyntäen lukumusaksi (ja osan nimeksi): Lily Allen - Life for me 

Varoitus: Osassa kiroillaan, hui.

VIIMEKSI TAPAHTUNUTTA:  Nora vietti ensimmäistä iltaansa jengin kanssa rannalla, ja sai kutsun yhden Blaken bileisiin. Macadamian mukaan bileet olivat Noralle eräänlainen "tulikoe", jossa katsotaan, otetaanko hänet osaksi jengiä. Blaken bileissä Nora pääsi maistamaan kunnon teinielämää. Otettuaan muutaman drinkin (ja vielä pari lisää), Nora päätyi sänkyyn Blaken kanssa. Bileiden loputtua Macadamia sanoi Noralle tämän läpäisseen kokeensa.

***
***
Kova sohva tuntui äärimmäisen epämukavalta, ja silti Nora nukkui kuin tukki. Uni ja todellisuus kiersivät kehää hänen päässään, ja Noralta kesti hetki tajuta, että joku oikeasti huusi hänen nimeään.

Sohvan musta kangas oli liimautunut nihkeästi Noran hikiseen ihoon. Tahmeat eilisillan meikit liimasivat Noran silmät kiinni. Vaivalloisesti hän kampesi itsensä istuma-asentoon. Samassa Noran läpi kulki voimakas pahan olon aalto, ja oli hyvin lähellä, ettei harmaa kokolattiamatto saanut uutta, oksennuksensävyistä väritystä."Mä luulin, että sä sammuit koko loppuelämäkses. Mitä vittua mä oisin tehny, jos sä oisit saanu jonku saakelin verenmyrkytyksen?" tokaisi Macadamia, helpottuneena siitä, että Nora oli herännyt ennen kuin Macadamia olisi huudollaan herättänyt kaikki muut rakennuksen asukkaat."Huomenta vaan sullekin", Nora mutisi silmiään hieroen ja otti kädellään tukea sohvasta. Suuta kuivasi. "Vau, tollaset sun hiukset siis oikeesti on."
   "No hah hah. Mikä olo?"
   "Ihan järkyttävä. Mä en muista mit-" Samassa kaikki muistikuvat edellisestä illasta palautuivat Noran mieleen. "Voi hemmetin hemmetti..! Ne bileet.. Mä.. Blake."

Macadamia nauroi katsellessaan järkytyksen leviävän ystävänsä kasvoille.
   "Älä välitä, sellast sattuu. Mä muistan mun ekat bileet, voi juma.. Vitun klisee, me herättiin Nexton Riverin asemalta, enkä oo sen jälkeen nähny niitä mustia rintsikoita missään.."

Nora venytteli makeasti Macadamian jatkaessa tarinaansa. Suihku voisi tehdä terää.
   "...no anyways, mun pointti on, että sä pärjäsit tosi hyvin. Ja hei, kerran me vaan eletään!"

***

Nora oli tuskin ehtinyt ulko-ovesta sisään, kun Joan-täti huusi tätä käymään keittiössä.
   "Sulla oli jotain asiaa?" Nora sanoi ja istuutui.

Joan-täti taitteli lehden ajatuksiinsa vaipuneena. Nora oli varma, että nyt hän saisi kuulla kunniansa. Oliko Joan kuullut bileistä? Tajusiko hän, että Nora oli juonut?
"Halusin vain sanoa vielä kerran, että on tosi mukavaa kun sä tulit mun luokse asumaan, muru", Joan aloitti. "Mun loma kuitenkin loppuu kohta, ja mä palaan töihin ylihuomenna. Mun työpaikka on naapurikaupungissa, Nexton Riverissä, joten tulen aika myöhään kotiin. Niin että sä joudut olemaan täällä yksinäs."

"Ja viikon päästä mä menen työmatkalla Nykiin. Kyllähän sä nyt viikonlopun pärjäät yksin, en mä sitä. Mutta mä olen pahoillani tästä muru, toivottavasti sulle ei tule tylsää täällä."
   Noralla kesti hetki tajuta, mistä Joan-täti puhui. Hän oli odottanut jotain aivan muuta.
   "Ai. Siis ei se mitään, mä olen saanut pari kaveriakin, ja kyllä tuolla kaupungilla päivät menee", hän sanoi.  "Mitä sä muuten teet työkses?"

"Mä olen Precedence-lehden päätoimittaja. Se on muotilehti, ei mikään Vogue, mutta me myydään ihan hyvin, ottaen huomioon itärannikon markkinat. Mä en tiedä, mitä sun äitis on kertonut musta", Joan lisäsi loppuun kysyvään sävyyn.
   "Kyllä se kerran mainitsi jostain lehdestä. Ja joskus se on kertonu, että sä olet tehny jotain mallijuttuja", Nora sanoi, ja äkkiä hän muisti taannoisen keskustelunsa Macadamian kanssa. Joan-täti vaikutti olevan jonkinlainen julkkis Hardwickissa.     
   Joan-täti nyökkäsi. "Niinkin vois sanoa. Mun ura oli hyvässä nosteessa, muotibisnes kukoisti. Mua verrattiin sen ajan huippunimiin, Cindy Crawfordiin, Naomi Campbelliin... Melkein pääsin huipulle", Joan huokaisi kaihoisasti."Mitä tapahtu? Miksi sä lopetit?" Nora huudahti, ennen kuin ehti estää itseään.

Joan-täti hätkähti, eikä sanonut hetkeen mitään. Nora säikähti, ehkei hänen olisi pitänyt kysyä. Asia toi varmasti kipeitä musitoja Joanin mieleen."A-anteeks, en mä tarkottanu..", Nora sopersi. "Ei sun tietenkään tarvi kertoa.."
"Ei.. Ei se mitään", Joan-täti sanoi ääni väristen. "Voinhan mä sinulle kertoa.. Katsos, mä.. mä tulin raskaaksi. Ja.. se meni.. k-kesken."
   "Ai", Nora sanoi taas, ja kauhistui sittne omaa tahdittomuuttaan. "Mä oon tosi pahoillani."
   "Ei se mitään, muru, ei se mitään. Siitä on jo kauan", Joan-täti sanoi hiljaa ja hymyili, mutta hänen silmissään kimmelsivät kyyneleet.

***

Bileitten jälkeen Nora alkoi pyöriä yhä enemmän ostarin kulmilla norkoilevan jengin mukana. Dannyn jengin lisäksi paikalla oli usein muutama muu suosittu tyttö tai poika, sellaisia joita jengi hyväksyi tarkasti valittuun seuraansa. Ja Nora oli ylpeä tuntiessaan olevansa yksi heistä.

Nora imaisi tupakkaa posket lommolla. Hän ei ymmärtänyt, miten oli voinut välttyä polttamiselta San Franciscossa. Syvällä ajatuksissaan hän hymähti, sitä oltiin oltu niin kilttiä tyttöä. Nyt tupakointi sujui ihan luonnostaan, aina joltain tippui Norallekin yksi rööki. Pari kertaa hän oli ostanut Robilta kokonaisen askin.
"Ne Blaken bileet oli ihan paskat!" huusi punahiuksinen tyttö nimeltä Tess käsiään levitellen. Kuului myöntäviä huudahduksia ja ärtynyttä mutinaa. "Ens viikonlopuks jotain kunnon menoo!"
Nora riuhtaisi itsensä takaisin keskusteluun. Piirissä oltiin alettu muistella viikonlopun tapahtumia. Nora punastui lievästi ja vaihtoi pikaisen katseen Macadamian kanssa: toivottavasti kukaan ei tiennyt hänen ja Blaken välisestä kohtauksesta.
Hetkeen kukaan ei sanonut mitään, vaan kaikki virnuilivat Robille, joka oli ilmeisesti hukannut keskustelun punaisen langan. Hänellä oli taas joku uusi tyttö kiikarissa.
   "Etkös sä ollu Friscosta, Nora?" kysyi Ted hetken päästä niskaansa raapien. "Teil oli varmaan iha jumalaton meno.."
   "Joo", Nora sanoi venyttäen totuutta äärimmilleen. "Joo, oisittepa nähny sen, ihan helvetinmoista sekoiluu."
  
"Vau.."
"Hei, joskus lähetää Friscoo bilettää!"
"Joo!"
"Varmaa vitutti ku jouduitte muuttamaa tänne!"
"Hei, sen täti on Joan Gerimont", Macadamia paljasti. Kaikki kääntyivät katsomaan häntä.


"Ei vitus!" huusi joku. Rob ja tämän tyttökin erkanivat toisistaan.
"Eeppistä", huudahti vaaleatukkainen Jake.
"On vai?" kysyi Danny. "Cool! Nora hei, pitää tulla joskus käymään teillä!"


Noran sydän pysähtyi. Hän hymyili nopeasti Dannylle ja käänsi katseensa nopeasti muihin.
   "Joo, totta se on. Ja tervetuloo vaan", hän naurahti iloisesti yllättyneenä siitä, millaisen reaktion uutinen oli muissa aiheuttanut. Jolene rykäisi ilmeisen tyytymättömänä siihen, ettei Danny ollut hetkeen kiinnittänyt häneen mitään huomiota.

Danny kääntyi saman tien tyttöystävänsä puoleen, suuteli tätä korvan taakse ja kuiskasi muutaman sanan tämän korvaan. Jolene näytti huomattavasti tyytyväisemmältä.

 ***


Aamupäivisin, kun aurinko oli korkeimmillaan ja kuumimmillaan, Nora ja Macadamia lähtivät rannalle Jolenen ja Annen kanssa. Välillä mukana oli myös muita tyttöjä, jotka Nora tunsi ulkonäöltä: samat naamat hengailivat välillä jengin kanssa.


"Mitäs tehään myöhemmin?" Anne kysyi. "Pojat on ostarilla, voitais mennä sinne."
"Mä en voi tulla, Danny vie mut tänään Brighton Placeen", Jolene sanoi heti itsevarma hymy kasvoillaan.   Macadamia oli kertonut Noralle Brighton Placesta. Se oli Hardwickin suosituin ja (ainoa) ravintola, kallis paikka. Jolene näytti syystäkin tyytyväiseltä.
Nora oli ilman muuta halukas lähtemään ostarille ja mukaan liittyi myös mustatukkainen Chloe, Robin uusi tyttöystävä.

Macadamialla oli jotain muuta menoa. Nora hätkähti, hän ei ollut liikkunut paljoakaan jengin seurassa ilman Macadamiaa. Mutta toisaalta hän oli jo tottunut Macadamian oikkuihin, eikä toista aina kiinnostanut jengin seura. Nora rentoutui, hän pärjäisi vallan mainiosti ilmankin, nyt oli hyvä hetki todistaa se.


Niinpä myöhemmin iltapäivällä Jolene lähti treffeilleen, Macadamia omille teilleen ja Nora, Anne ja Chloe suuntasivat ostarille.
Sisällä ostarin kahvilassa istuivat Rob, Ted ja myös Danny.

Nora ja Chloe vaihtoivat hämmentyneitä katseita. Dannynhän piti olla treffeillä Jolenen kanssa. Oliko Jolene valehdellut? Vai oliko Danny perunut treffit?
Chloe meni ostamaan itselleen kahvin, toiset liittyivät poikien seuraan. Nora yritti olla ajattelematta, Dannya ja Jolenea. Jostain syystä hänen mielialansa kohosi lähelle katto, kun hän näki Dannyn ilman Jolenea. Yleensä pari oli aina kiinni toisissaan.
   "Miten niin kukaan ei pidä bileitä perjantaina, mitä?" Danny tivasi. "Missä kaikki on, mites Blake?"
   "Ei oo kaupungissa, ne on jossain lomalla", Rob huokaisi. "Samoin Jessica ja Tommy."
   "Perkele", Danny kirosi. "No entäs teillä?"
   "No ei vitussa!"


Kuunnellessaan muiden kinastelua, Nora tuli ajatelleeksi, että Joan-tädin talohan oli viikonloppuna tyhjillään. Joan oli puhunut jostian työmatkasta, eikö ollutkin? Ja perjantaiksi tarvittaisiin bileet. Nora laski yhten yksi plus yksi, ja hänen päähänsä pälkähti villi idea.
   "Meille voi tulla, mun täti on matkoilla viikonloppuna", Nora kuuli sanovansa ja väläytti muille säteilevän hymyn.
"Oikeesti? Cool, Nora! Sä oot oikee pelastava enkeli", Danny sanoi, ja katsoi Noraa pitkään, niin että tytön sydän lähti lentoon ja lenteli omia aikojaan ulos ostarin kattoikkunasta.

***

Ta-daa! Mitäs piditte, ystävät rakkaat? Kommentoida saa ja pitää! ♥

30 kommenttia:

 1. Ihanaa!♥ Täälläkin vihdoin jatkoa! Luin osan heti kun olit laittanut ilmoitusta :D Haluan nähdä Blakea enemmän, joten olisi parempi, että se on sitten ensiosassa ;) Jotenkin haluaisin sen ja Noran yhteen.. Kun Danny on jotenkin niin ällö D:
  Mitäköhän bileistä seuraa.. Osaan nyt jo arvata, ettei draamalta ja sekasorrolta varmaankaan vältytä :D

  Jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukavaa että tätä ollaan odotettu :> Niin, Blake oli vähän sellanen sivuhahmo, en usko että häntä enää kovin paljoa nähdään.. :D Vaikka eihän sitä koskaan tiedä.. Haha, Danny on ehkä vähän ällö :'D Kiitoksia kommentista! :3

   Poista
 2. Kiva osa :D miksiköhän minusta tuntuu että ne bileet ei pääty hyvin :O

  jatkoooooa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Saa nähdä mitä bileissä tapahtuu ;D

   Poista
 3. Kivakiva osa! Jolene ja Danny, eih. Nora ja Danny, aijjai olis hyvä. Ihan varmasti bileistä ei seuraa mitään hyvää ja jotakin menee pieleen kun täti tulee takasin.. :') Mutta jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :3 Ooi, kerrankin joku joka haluaa Noran ja Dannyn yhteen! :D Hmm, yleensä kotibileistä ei mitään hyvää seuraa, mutta katsotaan.. Kiitos kommentista!

   Poista
 4. Tarina kehittyy hyvin, mutta voi voi tästä kämppä tyhjä meillä bileet -yhdistelmästä ei voi tulla mitään kovin ruusuista... Kunpa Nora saisi kuolattua jonkun muunkin kuin Dannyn perään, ei nyt ihan unelmavävy :/ Noh, kerrankos sitä pitää kokeilla kiellettyä hedelemää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, mukava kuulla! :) Totta, bileistä harvoin seuraa mitää hyvää.. Katsotaan ;) Juu, ei ole Danny mikään unelmavävy, mutta pahispojathan on aina kaikkein haluttavimpia.. :D Oikeassa olet, kerranhan sitä vaan eletään. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 5. Voii, mihin ampiaispesään Nora onkaan nyt päänsä pistämässä :x kunhan ei talo romuttuisi bileiden rajussa menossa...
  Mutta joo, tuntuu tuo Noran elämä menevän vähän sille mallille, että kohta pitää valehdella omat nukkumaanmenoajatkin :D Toivottavasti tyttö tietää, mitä on tekemässä ;)
  Jatkele toki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä niin, saas nähdä mitä bileissä oikein käykään :o Noran elämä alkaa tosiaan mennä vähän huonoon suuntaan, katsotaan pystyykö tyttö vielä räpiköimään rannalle, vai ajautuuko aallokon mukana pimeälle puolelle :D Olipas runollista.. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 6. Kiva osa jälleen. Voi Noraa, miten nyt tuntuu, ettei bileet onnistu aivan suunnitelmien mukaan?
  Norasta alkaakin näkyä uusia puolia, toivottavasti tyttö tietää, mihin on ryhtynyt.

  Jatkoa odottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, kaikilla näyttää olevan pahoja epäilyksiä bileitten suhteen :P No, katsotaan katsotaan. Nora tosiaan näyttää villiä puoltaan, lisää onkin luvassa ensi osassa ;) Kiitos kommentista!

   Poista
 7. Wau mikä osa! :) Nyt kyllä pakko sanoa, että odoitan noita kyseisiä bileitä innolla ;) Kenties näistä bileistä jäisi hyviäkin muistoja :D olisihan se hauskaa jos Jolene tulisikin paikalle kesken bileitten �� voisi Noralle tulla tiukat paikat (tai sitten ei kun nähtävästi Jolenekin on aikamoinen bilettäjä ��) jatkoa innolla odottaen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :> Bileitä onkin syytä dottaa, jää siis nähtäväksi mitä on luvassa ;) Niin, tädin reaktio saattaisi olla aika yllättävä, katsotaan saako hän edes tietää.. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 8. Hyvä osa jälleen. Kiva, että Nora on sopeutunut porukkaan ja näyttää viihtyvän siinä. Hyvä myös, ettei kukaan näyttänyt kiinnittävän huomiota siihen mitä Noralle kävi edellisissä bileissä. Mutta sitten niitä seuraavia bileitä odotellessa. Jotenkin pelottaa mitä niissä tuleekaan tapahtumaan. :--D Toivottavasti kaikki sujuu hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Nora tosiaan on löytänyt "kavereita" Hardwickista, ja nämä ovat ottaneet tyttösen melko hyvin vastaan :) Noran toilailut jäivät muilta huomaamatta, saa nähdä tekeekö hän ehkä tulevissa bileissä jotain vielä repäisevämpää :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 9. Mitähän mielenkiintoista niissä bileissä tapahtuu, jotka pidetään Noran tädin luona? :D Nora selvisi edellisistä suht hyvin, ja onkin jo melkeinpä osa jengiä. Mitähän hänen ja Dannyn suhteesta vielä joskus tuleekaan... Vai tuleeko mitään? Jännää. Jään taas odottamaan jatkoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bileet herättävät mielenkiintoa ja odotusta monissa lukijoissa, toivottavasti ne täyttävät odotukset :D Juu, edellisistä bileistä tuli pisteet kotiin, niiden avulla Nora pyöriikin jengin mukana niin paljon, että melkein jo siihen kuuluukin. Hmm, sas nähdä onko näiden suhde tuhoon tuomittu, tähtiin kirjoitettu vai onko sellaista olemassakaan. ;D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 10. Hih, ihana osa! Kivasti valotit myös Jolenen menneisyyttä, tosin hyvin surullista sellaista ;_; Voi raukkaparkaa! Siksi se varmaan on niin kiintynyt Noraan.

  Anyways, tää osahan oli ihan hirmuhyvä! Ei tästä kyllä huomannut mitenkään mitään väliosamaisuutta o.o Tapahtumat oli mielenkiintoisia ja tykkään siitä miten saat jengin keskustelut kuulostamaan tosi eläväiseltä ja aidolta :)

  Hui, olikohan toi nyt järkevä idea Noralta D: Miten musta tuntuu, että siellä bileissä tapahtuu jotakin kamalaa. Ja sitten Jolene suuttuu Noralle ja voivoivoivoi D:

  Ääh, en osaa heittää pidempää kommenttia. Me likey joka tapauksessa, tosi hyvä osa! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :3 Kiva että olet tuota mieltä, toivoinkin ettei tädin tarinan selvittely vain olisi tylsistyttävää :o Hyvä pointti, ehkä Joan juuri sen takia pitääkin Norasta, enpä ole edes ajatellut asiaa tuolta kantilta :P Huomasin muuten, että tosi moni oli tässä osassa sekoittanut Jolenen ja Joanin nimet, jotka ovatkin hirveän samanlaisia :O Sitäkään en ole huomannut kuin vasta nyt, toivottavastis e ei hirveästi hankaloita tätä tarinaa :D

   Oi jes, siihenhän sitä on aina pyrittävä, ettie tekstistä välity sellainen "en oikeasti keksi tähän yhtään mitään" -sanoma :D Jos tällä kertaa onnistuin niin mahtavaa! :D Ää eikää, itsestä just tuntui ettei kukaan oikeasti puhu näin :'D Ihanasti nämä kommentit onnituvat aina piristämään <3 Kiitos paljon kommentistasi! :>

   Poista
 11. Voi ei, Nora! Noista bileistä ei kyllä hyvää seuraa :D Odotan jo kauhulla (vai innolla? heh) miten käykään. Odotan jo seuraavaa osaa!

  En tiedä miksi, mutta tämä tarina on jollain tavalla todella nostalginen, laittaa miettimään kaikkia niitä typeriä juttuja, joita itse tuli tehtyä teini-iässä! Terveisin, Mummeli ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoja aavistuksia sieltäkin suunnalta.. :D Saas nähdä, ehkä tässä tapauksessa kauhu ja into voidaan laskea samaksi asiaksi :D Hei mutta tuo nostalgisuus-juttu kuulosta upealta! Hienoa että tämä tarina herättää mahd. monipuolisia ajatuksia, eikä jää vain "ihan kiva tarina" -tasolle :D Kiitos kommentistasi! :)

   Poista
 12. Olipa mainio osa! Ja miten hienosti lavastetut kohtaukset silloin kun mukana on isompi kasa simejä. Itselläni kiilaa hermo kiinni jo sinä kohtaa kun koettaa saada seitsemää simiä käyttäytymään asiallisesti :D.
  Pidin erityisesti tyttöjen rantakohtauksesta. Osa oli siinä määrin luontevan tuntuinen ja oloinen että ei voinut kuin ihailla lavastusta ja kirjoitustyötä. Mahtava tapa aloittaa lukumaratoni näin hyvällä osalla.

  Pidin osasta noin kokonaisuudessaan muutenkin, samoin kun paperitahralla, itsellänikin tuli nostalgiset fiilikset näitä teinien kohelluksia ja länkytyksiä lukiessa. Huh huh. Pidin myös tapahtumien vaihtelusta, Noran tarve teinijengissä sydämen keskelle oli kutkuttavaa, mutta samalla sait hienosti mukaan aikuismaisemman vakavuuden kun Jolenen tarinaa avasit.

  Innolla odotan jo seuraavaa osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi paljon kiitoksia! :) Ää, hienosti ja hienosti.. Ymmärrän kyllä, tuon ryhmäkohtauksen kuvat oli yhtä painajaista! Kun osa oli sellaisia, joita olin vaan kutsunut tontille, enkä voinut ollenkaan ohjata.. :D En tiennyt itkeäkö vai nauraako. Oi, ihanaa että osani oli hyvä alku lukumaratonillesi, olisi varmaan ollut masentavaa jatkaa jos jo ensimmäinen luettava olisi ollut tylsä :D Kiitos paljon kehuistasi :> Ja koko kommentistasi! :)

   Poista
 13. Tulimpas vastavierailulle ja pidin kyllä tästä! (:
  Tästä tarinasta ei varmasti toimintaa ja kommelluksia puutu, Nora taitaa upota syvempään suohon tämän jengin kanssa kun osaa kuvitellakaan, jään mielenkiinnolla odottamaan tulevaa osaa!

  Linkitin molemmat sivusi ja jään tätä ainakin seurailemaan, uusista osista saa ilmoitella (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit ja jäät seuraamaan :) Juu, siihen ainakin pyrin, että tulis toiminnantäyteinen tarina :D Loppua kohden menon pitäisi vaan kiihtyä, mutta katsotaan. Linkitin myös sinut, ja kyllä ilmoittelen mielelläni :) Kiitos kommentista!

   Poista
 14. Kiitos alkumaininnasta, ja mukavaa että pokaali on löytänyt sivullesi. Sopii väreihin tosi hyvin. .-)

  Voi Noraa, hän tuntuu olevan valmis tekemään mitä vain jengin, tai oikeastaan Dannyn, vuoksi. .-s Harmi, että koko identiteetti muuttuu toisenlaiseksi muuton edessä. Varmaan Nora vielä tajuaa, ettei hän tätä oikeasti halua. Uskon nimittäin kännisekoilujen olevan vasta alkua. .-s Ehkä on kuitenkin yksi nuoruuden tehtävä kokeilla kaikkea, ja tällöin tulee tehtyä vääriä valintoja nähdäkseen oikeat reitit. Mitähän mahtaa tapahtua, kun neiti päättää järjestää juhlat tätinsä kotiin? Tuskin mitään hyvää seuraa, Nora varmaan kärähtää tädilleen. No joo, mutta minä olen väärä ihminen tuomitsemaan Noran tekosia. .-D Joan ilmeni tässä osassa paljon mahtipontisemmaksi, mitä olin saattanut naisesta ajatella. .-D Hienoa työtä ja uutta osaa alan odotella. .-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, kun teit pokaalin joka sopii niin hyvin taustani väreihin :3 :D Niin, hassua miten ihmiset ovat valmiita vaikka mihin saadakseen jonkun toisen huomion, hassua ja minusta surullistakin. Pitäisi ymmärtää, että tutustumisen arvoinen henkilö huomaa sinut sellaisena kuin olet.. Oho, nyt rupean jakamaan viisauksia, paras siirtyä eteenpäin :D Kännisekoilut ovat tosiaan vasta alkua, niinhän se kai yleensä menee. Koko ajan kokeillaan jotain rankempaa ja rankempaa.. Olet oikeassa, nuoruuden olennainen osa on kaiketi juuri tuo kokeilu :P Vääriä valintoja on pakko tehdä, sehän on selvä. Toivotaan nyt, ettei Noran kohdalla homma mene liian pitkälle, niin pitkälle, ettei paluuta enää ole :D Aa, hyvä että sain tässä osassa paljastettua Joanista uusia puolia ja vääristämään syntyneitä mielikuvia! Kiitos kiitos :)

   Poista
 15. Macadamian klisee sai minutkin kieltämättä nauramaan :D
  Osassa oli paljon hyviä kuvia ja jotenkin elävä tunnelma, täälläkin tuo kosken kohina meinasi kuulostaa enemmän mereltä tuota rantakohtausta lukiessa.
  Hyvä että Jolenenkin menneisyydetä saatiin tietää lisää, ja toivottavasti Nora ei nyt mene aivan päätä pahkaa ihastumaan varattuun poikaan ajattelematta seurauksia - eikun hetkinen, tyttö taisi tehdä sen jo.
  Mitäköhän niistä bileistä tulee - no, hyvissä juhlissa nyt aina särkyy jotakin, mutta se on silloin jotakin tuolin tapaista eikä vaikka jonkun kallo. Kunhan eivät sytytä mitään palamaan :D
  Ai niin, lukumusiikki oli - jälleen kerran - mieleeni ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, en voinut vastustaa kiusausta tuota kohtaa :D Kirjoittamani keskustelut alkavat usein lipsua omituiseen suuntaan, ehkä siksi on hyväkin etten kauheasti suunnittele etukäteen :'D Mahtavaa, että olin saanut hyvää tekstiä aikaiseksi, tai sitten sinä osaat eläytyä hyvin :P Ei vaan, kiitos paljon kehuista :)
   Tunteistaan ei harmi vain voi päättää, sen saa Nora kokea kantapään kautta. Hups, paljastinko liikaa? Njää, tuon voi tulkita monella tavalla :P Haha, pitää muistaa tuo rikkinäisen esineen sääntö, kun seuraavan kerran pidän juhlat ;) Hmm, tulipalo? Sitä en tullutkaan ajatelleeksi... Mitäänhän ei ole vielä kuvattu.. ;D Oi ihanaa, että tykkäsit Lilystä, taidat olla ainoa joka niitä kuuntelee. Mutta mitäs se haittaa? Kiitos ihanasta kommentista! :>

   Poista